NoutĂŢi YG

Slim 400 feat. YG, Big Quis & Hunyae – On My Set (Remix)Slim 400 feat. YG, Big Quis & Hunyae – On My Set (Remix)

Slim 400, rapperul din Detroit şi echipa lui au avut un an bun.

Video: Keed feat SuperED – Fă BaniiVideo: Keed feat SuperED – Fă Banii

Keed ne prezintă videoclipul piesei „Fă Banii”, piesă pentru care a colaborat cu SuperED.

Video: YG feat. Lil Wayne, Rich Homie Quan, Meek Mill & Nicki Minaj – My Nigga (Remix)Video: YG feat. Lil Wayne, Rich Homie Quan, Meek Mill & Nicki Minaj – My Nigga (Remix)

Nu știm cum a făcut, însă  YG a reușit să adune o bună parte dintre prietenii săi rapperi, cu tot cu programele lor aglomerate, într-un singur loc, pentru a filma videoclipul remixului piesei „My Nigga”.

Video: YG – Left RightVideo: YG – Left Right

Era anul 2010 când rapperul american Keenon Jackson sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă YG (Young Gangsta) lansa primul său single intitulat ”Toot it and boot it” alături de Tyrone Griffin zis și Ty Dolla Sign, piesă ce în acel an a reușit să se claseze pe locul..

Young Jeezy – Go (feat. YG & E-40)Young Jeezy – Go (feat. YG & E-40)

In aceasta dimineata, Young Jeezy a facut cadou fanilor un nou single. Aceasta piesa se numeste „Go”, fiind realizata in colaborare cu YG si E-40. Melodia poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

Video: YG – Ima Thug (Feat. Meek Mill)Video: YG – Ima Thug (Feat. Meek Mill)

  Astazi a venit timpul sa va prezentam un videoclip pe care multi dintre voi l-ati asteptat si anume cel al lui YG la piesa Ima Thug si este in colaborare cu Meek Mill.

Snoop Dogg, YG & Nipsey Hussle -The Motto (Remix)Snoop Dogg, YG & Nipsey Hussle -The Motto (Remix)

Va prezint The Motto, o piesa recent lansata semnata Snoop Dogg, YG & Nipsey Hussle.

Mixtape: Travis Porter – Differenter 3Mixtape: Travis Porter – Differenter 3

Baietii de la Travis Porter i-au adus de partea lor pe Kelly Rowland, Big Sean, Tyga, YG, Jeremih, Wale, Lloyd etc si au scos un nou mixtape intitulat „Differenter 3”. Materialul audio contine 19 piese care mai de care mai tripante.

Omarion feat. YG – Fall In LoveOmarion feat. YG – Fall In Love

Omarion a revenit pe scena deschisa a industriei Hip Hop/Rn’B cu un prim single extras de pe viitorul si cel mai nou mixat gazduit de DJ Drama, The Awakening. Piesa va fi putea ascutata alaturi de celelalte piese ce vor fi incluse, pe 11 Mai.

Mixtape: YG – Just Re’d UpMixtape: YG – Just Re’d Up

Membrul celor de la Def Jam, YG si-a lansat cel mai nou mixtape asistat indeaproape de DJ ill Will si DJ Mustard. Mai jos va ofer o viziune mai detaliata a tracklist-ului si opriunea de download, pentru cei interesati.
Tracklist:
1.Intro
2.I’m Good
3.Skit 1
4.I

Video: YG Feat. Tyga & Nipsey Hussle – Bitches Ain’t ShitVideo: YG Feat. Tyga & Nipsey Hussle – Bitches Ain’t Shit

Cei trei rapperi par a fi o combinatie exploziva pe un track. Piesa „Bitches Ain’t Shit” va face parte de pe noul mixtape „Just Re’d Up” al lui YG.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..