NoutĂŢi Young Buck

Video: Young Buck – New Years CakeVideo: Young Buck – New Years Cake

Ieri, Young Buck, membru al tupei G-Unit, a vrut sa sarbătorească noul an alături de noi, așa că ne-a încântat cu o piesă numită „New Years Cake”, ce regăsește instrumentalul melodiei „Pound Cake” de la Drake și Jay-z.

G-Unit – Funkmaster Flex FreestyleG-Unit – Funkmaster Flex Freestyle

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Tony Yayo și Kidd Kidd sau mult mai bine cunoscuți sub numele de G-Unit, ne prezintă un nou freestyle direct de la Funkmaster Flex Show. Pe câteva dintre cele mai clasice instrumentale din hip hop, artiștii ne încântă cu 13 minute de freestyle.

Video: G-Unit – Ahhh ShitVideo: G-Unit – Ahhh Shit

După ce au lansat EP-ul intitulat ”The Beauty Of Independence”, grupul american de hip hop G-Unit revine cu un nou videoclip.

Video: G-Unit – Come UpVideo: G-Unit – Come Up

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Kidd Kidd și Tony Yayo ne prezintă o nouă piesă marca G-Unit. Aceasta se numește „Come Up” și beneficiază de un videoclip regizat de Eif Rivera.

G-Unit – Loyal (Remix)G-Unit – Loyal (Remix)

Astăzi vă prezentăm un nou remix realizat de cei de la G-Unit. De această dată  50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo, Young Buck și Kidd Kidd au ales piesa „Loyal”, piesă ce-i aparține lui Chris Brown și a fost produsă de Nic Nac.

G-Unit – Nah I’m Talking BoutG-Unit – Nah I’m Talking Bout

După ce s-au reunit pe scenă la Summer Jam, cei 4 membri ai trupei G-Unit, 50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck și Tony Yayo, ne prezintă piesa „Nah I’m Talking Bout”, pentru care au colaborat cu Kidd Kidd .

Tony Yayo Ft. Young Buck – Devil’s AdvocateTony Yayo Ft. Young Buck – Devil’s Advocate

Tony Yayo ne prezintă astăzi piesa „Devil’s Advocate”, piesă pentru care a colaborat cu cel care i-a fost coleg în trupa G-Unit, Young Buck. Această piesă va fi inclusă pe viitorul său mixtape, „El Chapo 3”.

Young Buck – War Outside (feat. Mistah F.A.B.)Young Buck – War Outside (feat. Mistah F.A.B.)

Pe unul din beat-urile produse de A-One Beats, Young Buck a dat frau liber imaginatiei si a compus piesa „War Outside”. El nu a lucrat insa singur. A cerut ajutorul lui Mistah F.A.B. pentru o portie serioasa de versuri. Asculta in continuare noua melodie semnata de cei doi.

Video: Young Buck – No Place For MeVideo: Young Buck – No Place For Me

Young Buck ne-a oferit astazi videoclipul piesei „No Place For Me” extrasa de pe mixtape-ul artistului ce poarta numele de „Live Loyal Die Rich”. Piesa a fost produsa de Celsizzle in timp ce videoclipul a fost regizat de Charlie P.

Young Buck Feat. Juicy J – Brand NewYoung Buck Feat. Juicy J – Brand New

Un titlu amuzant – am putea spune – daca facem referire la cum se va numi viitorul mixtape semnat de Young Buck. „Live Loyal Die Rich” va fi lansat pe 24 ianuarie si va fi gazduit de DJ Crisis si Drumma Boy.

Video: Drumma Boy – I’m On Worldstar (Feat. 2 Chainz, Gucci Mane & Young Buck)Video: Drumma Boy – I’m On Worldstar (Feat. 2 Chainz, Gucci Mane & Young Buck)

Va prezint un videoclip recent lansat. Este vorba despre piesa I’m On Worldstar a lui Drumma Boy feat. 2 Chainz, Gucci Mane & Young Buck.

Young Buck – Closer To My DreamsYoung Buck – Closer To My Dreams

Young Buck ne ofera spre ascultare o noua piesa care, de fapt, nu este altceva decat un remix dupa hit-ul semnat de Goapele: „Closer„.

Young Buck – Nothing For YouYoung Buck – Nothing For You

O sa va spun si voua ceea ce eu stiu deja si anume faptul ca artistul Young Buck a lansat de curand o noua piesa intitulata ”Nothing For You”.

Artwork: Outlawz – Perfect Timing(Track List)Artwork: Outlawz – Perfect Timing(Track List)

Ca fana a lui 2Pac, faptul ca cei de la Outlawz au decis sa lanseze un album noi pe data de 13 septembrie, nu poate decat sa imi aduca o imensa fericire in suflet.

Video: Young Buck – Homerun x I’m Ready NowVideo: Young Buck – Homerun x I’m Ready Now

Young Buck a lansat doua videoclipuri in acelasi timp. Aceste doua piese se regasesc pe ultimul proiect muzical al artistului, mixtape-ul „Bond Money„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..