NoutĂŢi Youtube

DOC și Dorian reprezintă RWMNCS, lansând împreună albumul intitulat „RAW”!DOC și Dorian reprezintă RWMNCS, lansând împreună albumul intitulat „RAW”!

RWMNCS

 DOC și Dorian formează un duo de hip-hop încă din anul 2014, numindu-se împreună RWMNCS. Pe parcursul zilei de marți, 21 noiembrie, cei doi au lansat primul lor material în această formulă.

Releveu – Maci în petaleReleveu – Maci în petale

 La jumătatea lunii trecute, Releveu a lansat piesa „Maci în petale” pe contul de BandCamp, iar începând de astăzi aceasta poate fi ascultată și canalul de YouTube al artistului.

Spike pregătește un nou material!Spike pregătește un nou material!

 Ca prilej al lansării noului canal de YouTube, Spike ne anunță că lucrează la un nou album al cărui nume nu l-a făcut public încă.
 Noul canal de YouTube al artistului se numește Spike România și poate fi accesat aici.

„Oameni și Semne” este acum disponibil și pe YouTube!„Oameni și Semne” este acum disponibil și pe YouTube!

 După cum v-am anunțat, un nou material a apărut în hip hop-ul românesc. Este vorba despre cel semnat de către Egris și Cap Capalau aka. Foc De Voie care poartă numele de „Oameni și Semne”.

Snoop Dogg se laudă că a fumat iarbă în toaleta Casei AlbeSnoop Dogg se laudă că a fumat iarbă în toaleta Casei Albe

Din seria ”Ce a mai făcut Snoop Dogg cât umanitatea era ocupată să asculte alți artiști”, astăzi avem: Snoop Dogg a declarat în emisiunea sa, GGN, că a fumat iarbă în toaleta Casei Albe.

BlackSheepSound lansează noul canal de Youtube!BlackSheepSound lansează noul canal de Youtube!

Deoarece în 2014 avem foarte multe planuri pe Youtube, BlackSheepSound lansează noul canal unde veți putea găsi cele mai recente interviuri realizate de noi, dar și viitoare piese lansate în premieră pe site-ul nostru.

Fenomenul „Epic Rap Battles of History!”Fenomenul „Epic Rap Battles of History!”

Cu o activitate încă din anul 2010, șase milioane de abonați și milioane de vizualizări, Epic Rap Battles of History se ocupă de realizarea unor „battle”-uri fictive dintre diverse personalități ale istoriei. John Lennon vs. Bill O Riley, Skrillex vs.

Asculta: Nane – NANEmernic @ YoutubeAsculta: Nane – NANEmernic @ Youtube

Pe contul de Youtube al lui Nane, mai precis al studioului Sud-Hop, a fost urcat un mixtape mai vechi semnat de artist, si anume „NANEmernic„. Acesta contine un numar de 18 track-uri, plus 2 piese bonus.

Album: Nimeni Altu’ – Transmisii in Distors (Youtube)Album: Nimeni Altu’ – Transmisii in Distors (Youtube)

Incepand de astazi „Transmisii in Distors” se poate asculta si pe youtube, asta deoarece Nimeni Altu’ a incarcat albumul pe contul oficial de la Sociopat Records.

Asculta: Drei Ros – 2 Lumi 1 Life (Youtube)Asculta: Drei Ros – 2 Lumi 1 Life (Youtube)

Albumul „2 Lumi 1 Life„, semnat Drei Ros este incepand de astazi pe youtube, acesta fiind incarcat pe contul oficial de youtube al artistului Drei Ros. Albumul a fost lansat ieri, iar doritorii pot sa-l descarce gratuit de pe site-ul artistului.
Tracklist:
01. Criminal Minded (feat.

B.U.G. Mafia locul 19 in lume @ YoutubeB.U.G. Mafia locul 19 in lume @ Youtube

Astăzi, la puţin peste două săptămâni de la lansarea albumului “Înapoi În Viitor”, canalul de pe YouTube al trupei B.U.G.

Asculta: B.U.G. Mafia – Inapoi in Viitor (2011) @ YoutubeAsculta: B.U.G. Mafia – Inapoi in Viitor (2011) @ Youtube

Dupa ce a fost oferit spre descarcare gratuita, albumul „Inapoi in Viitor„, semnat B.U.G. Mafia, este disponibil acum si pe youtube, unde-l puteti asculta in totalitate.

Video: Z-Ro – Freestyle in studiourile Cold ChamberVideo: Z-Ro – Freestyle in studiourile Cold Chamber

Ieri, Z-Ro si-a lansat canalul oficial de Youtube, iar cu aceasta ocazie „a aruncat” si un freestyle live din celebrele studiouri Cold Chamber. Daca vreti sa-l ascultati fara partea de introducere, derulati filmul pana la 5 minute si 20 secunde.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..