NoutĂŢi zellu

Fentam Terra & magazia rece – ConcurențaFentam Terra & magazia rece – Concurența

Astăzi Fentam Terra și magazia rece – două trupe bistrițene ne prezintă piesa „Concurența”.

Promovare: Produsso – Suflet solo feat. Zellu & B-BluePromovare: Produsso – Suflet solo feat. Zellu & B-Blue

În promovarea zilei de astăzi voi publica piesa intitulată „Suflet solo„, ce este extrasă de pe materialul „Pulsu Străzii„, semnat Produsso. Piesa este în colaborare cu Zellu, ce este membru Fentam Terra şi B-Blue.

Fentam Terra – Mass-mediaFentam Terra – Mass-media

Fentam Terra revin astazi cu o piesa produsa de Urbanophon. Kalcedonik, Zellu si Daxx ne prezinta melodia „Mass-media”, inregistrata, mixata si masterizata in studio-ul Urbanophon. Artwork-ul poarta semnatura lui Pablo Kopak. Va invit sa vedeti exact despre ce este vorba.

Zellu – Parfumuri noiZellu – Parfumuri noi

Zellu de la Fentam Terra a lansat astazi o noua piesa ce poarta numele de „Parfumuri noi”. Piesa a fost produsa de Urbanophon care s-a ocupat de instrumental, mix si master.

Concert: Fentam Terra @ Class Cafe – 12.11.2011Concert: Fentam Terra @ Class Cafe – 12.11.2011

Pe data de12 noiembrie, Class Cafe prezinta un nou eveniment in care Kalcedonik, Zellu si Daxx vor fi artistii care intretin atmosfera. Prietenii nostri de la Fentam Terra vor fi in Class Cafe, la ora 22:00, intrarea fiind libera pentru oricine.

2 ani de BlackSheepSound.ro, La multi ani!2 ani de BlackSheepSound.ro, La multi ani!

Nu putem sa incepem decat cu multumim! Ne adresam tuturor celor care ati fost pana in prezent alaturi de noi, 13 septembrie 2009 era ziua in care RadioONMusic.ro a pasit spre online.

Cooper – Genesis (Download)Cooper – Genesis (Download)

Cooper isi lanseaza astazi materialul de debut considerat un prim episod dintr-o serie de “filme personale”. La proiect au contribuit Kalcedonik, Zellu, St4rL1gH7 și Lil Freek. Pentru mai multe detalii contact: [email protected]

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..