NoutĂŢi Zmili

CenzuraH feat. Aforic & Zmili – Departe de toți (Remix)CenzuraH feat. Aforic & Zmili – Departe de toți (Remix)

Pe canalul oficial de Youtube al celor de la Unic Production a fost lansată o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”Departe de toți” fiind semnată de către CenzuraH în colaborare cu Aforic & Zmili! Piesa este de fapt un remix realizat de către Doru Beats!
Piesa originală se ..

Poze: Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012Poze: Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012

Duminica ce tocmai a trecut, mai exact pe 2 decembrie 2012, mi-am oprit pașii în Elephant Pub pentru un nou eveniment din seria Hip Hop (Hip Hop #2).

Concert: Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012Concert: Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012

Pe data de 2 decembrie, Elephant Pub va găzdui un nou eveniment din seria HipHop#2. Acolo îi veţi întâlni pe CenzuraH, Zmili, Undo şi alti artişti. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Zmili feat. BeKOOL – GânduriZmili feat. BeKOOL – Gânduri

Pe canalul de youtube al site-ului HipHopNews a fost urcată o piesa realizată de către Zmili în colaborare cu BeKOOL, piesa se numeşte „Gânduri” şi a fost înregistrată la studioul Moving Records.

CenzuraH – Jocul (feat. Hoodie, Xela Nam, Zmili, B-Blue, Cortex & Udo)CenzuraH – Jocul (feat. Hoodie, Xela Nam, Zmili, B-Blue, Cortex & Udo)

Pe contul oficial de YouTube al Unic Production a aparut o noua piesa acum cateva minute. Aceasta poarta numele „Jocul” si este interpretata de CenzuraH in colaborare cu Hoodie, Xela Nam, Zmili, B-Blue, Cortex si Udo.

CenzuraH – Trecem peste (feat. Zmili)CenzuraH – Trecem peste (feat. Zmili)

Poate ca si tie ti se intampla si tie, uneori, sa traiesti dezamagiri atunci cand te astepti mai putin. Picam si ne ridicam, imediat sau atunci cand realizam ca trebuie sa „Trecem peste”. CenzuraH si Zmili ne explica cum trec ei peste, in stilul lor caracteristic: in versuri.

Concert lansare: CenzuraH – Lumi diferite @ Elephant Pub – 27.05.2012Concert lansare: CenzuraH – Lumi diferite @ Elephant Pub – 27.05.2012

Dupa preview-ul din Silver Church Arena, CenzuraH ne mai pregateste o surpriza placuta: in data de 27 mai va avea loc lansarea, dupa o pauza de aproape un deceniu, a albumului „Lumi diferite„.
Evenimentul va avea loc in club Elephant, incepand cu ora 20:00.

CenzuraH – Departe de toti (feat. Aforic si Zmili)CenzuraH – Departe de toti (feat. Aforic si Zmili)

Dupa ce zilele trecute va invitam sa ascultati piesa „Tot aici” feat. Carbon, astazi CenzuraH scoate la lumina inca o piesa de pe cel mai recent album lansat de el denumit „Lumi diferite”.

Lansare: Premium Tape Vol. 1 @ Cetatea Berarilor – 02.03.2012Lansare: Premium Tape Vol. 1 @ Cetatea Berarilor – 02.03.2012

Pe data de 2 martie, in Cetatea Berarilor (Camil Ressu nr. 41, Piata Matei Ambrozie) vom avea parte de lansarea „Premium Tape Vol. 1„, incepand cu orele 20:30. Cei care vor urca pe scena vor fi: Cedry2k, Buze, SON, EnerGia dar si altii.

Buze feat. Zmili – JuraminteBuze feat. Zmili – Juraminte

Buze a lansat de curand o noua piesa „Juraminte„, extrasa de pe albumul „Niciodata nu-i prea tarziu” care se va lansa anul acesta.

Video: Sisu Tudor feat. Bibanu’ MixXL & Zmili – CaractereVideo: Sisu Tudor feat. Bibanu’ MixXL & Zmili – Caractere

Iata ca videoclipul piesei „Caractere„, semnat Sisu Tudor, in colaborare cu Bibanu’ MixXL si Zmili, si-a facut astazi aparitia in premiera pe site-ul apropo.ro. Piesa face parte de pe albumul „Temnita Luminii„, ce a fost lansat pe parcursul acestui an.

Teaser Sisu – Caractere (cu Bibanu MixXL & Zmili)Teaser Sisu – Caractere (cu Bibanu MixXL & Zmili)

Astazi va prezint teaser-ul unui nou clip semnat Sisu, respectiv „Caractere” care este in colaborare cu Bibanu MixXL si Zmili si care a avut premiera pe Apropo tv.
Va las mai jos sa urmariti teaser-ul si de ce nu, sa va spuneti parerea.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..