NoutĂŢi Zona 9

Concert: Lansare album Faust – „Stări” @ Iași – 29.04.2017Concert: Lansare album Faust – „Stări” @ Iași – 29.04.2017

Faust

 Continuându-și turneul de lansare al noului său material, „Stări”, pe data de 29 aprilie, Faust urmează să concerteze în Iași. Evenimentul va avea loc în clubul Fabrik începând cu ora 22:00.

Faust pornește într-un nou turneu de concerte prin țară: află orașele!Faust pornește într-un nou turneu de concerte prin țară: află orașele!

Faust
  Odată cu dezvăluirea tracklist-ului viitorului său material, dar și a zilei în care acesta va fi lansat în mediul online, Faust a publicat numele primelor orașe în cadrul cărora va concerta. După cum vă puteți da seama, evenimentele reprezintă concerte de lansare.

Video: J Saw – Tot pe strada meaVideo: J Saw – Tot pe strada mea

 Dacă ieri vă prezentam cel mai recent videoclip lansat de către Faust, în cadrul căruia își face apariția și MC-ul constănțean pe nume J Saw, astăzi ne putem bucura de vizionarea unui videoclip din partea sa, odată cu audiția unei noi piese.

Video: Zona 9 cu Bocaseca – În tandemVideo: Zona 9 cu Bocaseca – În tandem

 Parau, Moflea și Cap, adică membrii trupei Zona 9, au realizat o piesă în colaborare cu Bocaseca, aceasta se intitulează „În tandem”.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Etalosed & Cap – Cum umblu (feat. Zona 9)Video: Etalosed & Cap – Cum umblu (feat. Zona 9)

 Pe parcursul acestei zile, pe canalul de YouTube prin intermediul căruia poate fi urmărită evoluția LP-ului „Leaks”, pe care Etalosed & Cap îl vor lansa în curând, a apărut o nouă piesă, ce are ca scop promovarea materialului respectiv.

Video: Etalosed & Cap – Fort (feat. Moflea)Video: Etalosed & Cap – Fort (feat. Moflea)

 Se pare că lansarea LP-ului „Leaks”, la care Etalosed & Cap lucrează, se apropie, cei doi făcând publică o altă piesă care are ca scop promovarea sa.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

Concert: Lansare album Faust – „Strictul Necesar” @ Iași – 02.06.2016Concert: Lansare album Faust – „Strictul Necesar” @ Iași – 02.06.2016

 După cum bine știți, Faust este pe cale să înceapă o serie de concerte prin țară, cu scopul lansării albumului intitulat „Strictul Necesar”.

Album: Zona 9 – Zona de lucru (Ascultă)Album: Zona 9 – Zona de lucru (Ascultă)

 Una dintre trupele reprezentative ale undeground-ului ieșean este Zona 9, a cărei zonă de lucru se va extinde în întreaga țară, deoarece băieții au lansat un album prin intermediul căruia își fac auzită muzica în mai multe orașe ale acesteia.

Video: Concert lansare Phunk B – Noptembrie 13Video: Concert lansare Phunk B – Noptembrie 13

Mai țineți minte cât de mult v-am vorbit despre lansarea materialului intitulat „Noptembrie13„, semnat de Phunk B, ce a avut loc la Constanța pe data de 24 octombrie a acestui an? Sunt sigur că da, însă este foarte posibil ca vorbele mele să nu vă fi transmis în totalitate atm..

Lansare: Phunk B – „Noptembrie13” @ Iași – 21.11.2014Lansare: Phunk B – „Noptembrie13” @ Iași – 21.11.2014

După „măcelul” de la Constanța, unul dintre membrii label-ului Paranoia13 și anume Phunk B, are de gând să lanseze materialul său de debut și la Iași.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..