Expression of Liberty Bogdan Bolohan Dance Workshop TourPentru că B-boying-ul este unul dintre elementele care alcătuiesc cultura hip hop, vă voi prezenta „Expression of Liberty” – turneul național de workshop-uri de dans susținut de finalistul de la Românii Au TalentBogdan Bolohan (B-boy Bolo).

Tânărul b-boy a câștigat locul doi în cadrul concursului de talente menționat mai sus, iar în momentul de față, scopul său este demararea unei serii de work-shop-uri ce promovează libertatea de exprimare prin dans.

Aceste workshop-uri se vor desfășura în mai multe orașe ale țării, iar mai jos puteți vedea lista acestora:

Listă OrașeWorkshop-urile sunt structurate astfel încât de pe urma lor pot să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul unui program de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele break dance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans.

Primul workshop se va desfășura duminică, 28 iunie, începând cu ora 16.00, la Sala Bodytude din București (Str. Lipscani, nr. 53). Segementul pentru începători va avea loc între 16:00-18.30, iar cel pentru avansați între 19.00-22.00, după o pauză de jumătate de oră.

Taxa de participare la workshop este de 40 lei iar înscrierile la workshop se pot face și online, printr-un mail la adresa: [email protected]

Restul detaliilor legate de „Expression of Liberty” le puteți găsi aici.