Fane StelaruIeri Citizen X anunța pe pagina sa de facebook că va lansa un material în colaborare cu Fane Stelaru.

Iată că astăzi aceștia vin să ne spună că „nu toate nopțile se pierd”, lansând primul volum al materialului cu același nume.

Pe Citizen X îl știți datorită colaborărilor sale cu MC-ii din „partea bolnavă” a hip hop-ului românesc. De curând acesta a făcut o „probă de microfon” alături de RomaNecredinciosu’ și Power pe Vinil, lansând piesa „Probă de microfon” care beneficiază și de un videoclip pe care-l puteți viziona aici.

Să vi-l prezint și pe Fane Stelaru – visător demodat, scuipător de idei și un veșnic călător. Deși ați putea să vă amintiți numele acestuia, deoarece acum câțiva ani ne prezenta „Fețele lui Marte”. Pe lângă piesele mai vechi lansate alături de frateleNORD, Fane are la activ și un material intitulat „Planeta MaiMultelor”, care este poate fi ascultat integral pe contul său de YouTube.

Acum că vi le-am prezentat pe „gazdele” noastre în scurta „călătorie” de astăzi prin underground-ul românesc, revin la „Nu toate nopțile se pierd” – material al cărui tracklist cuprinde 7 piese produse de către Citizen X. De mix/masterul acestora s-a ocupat tot el, iar artwork-ul a fost realizat de către Octavian Catana.

Audiție plăcută!