Faust

  Odată cu dezvăluirea tracklist-ului viitorului său material, dar și a zilei în care acesta va fi lansat în mediul online, Faust a publicat numele primelor orașe în cadrul cărora va concerta. După cum vă puteți da seama, evenimentele reprezintă concerte de lansare. În prezent, cunoaștem informații despre trei dintre viitoarele concerte:

  1. 13.04.2017 – Pitești, club Urban Home, ora 22:00. Lista de invitați este compusă din Manafique (DJ), Oliniutză și Bocaseca. Biletele pot fi achiziționate în avans, de la barul clubului, la prețul de 10 lei. În seara evenimentului, biletul va costa 15 lei. Pe pagina de Facebook a concertului există un concurs, prin intermediul căruia puteți câștiga noul album al lui Faust, dar și două invitații la concert.
  2. 28.04.2017 – București, club Fabrica, ora 22:00. Lista de invitați este compusă din următorii artiști: Bocaseca, romaNecredinciosu, DJ Sfera, Hawk, Slim, J Saw și Egris. Se pare că lista invitaților se va actualiza pe parcurs. În deschdiere vor cânta Leca și Shobolanu. Prețul unui bilet este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate înaintea evenimentului, în privat, sau în seara evenimentului – puteți da un mesaj către club Fabrica, către pagina de Facebook a lui Faust sau să sunați la 0755642406.
  3. 29.04.2017 – Iași, club Fabrik, ora 22:00. Lista de invitați este compusă din Sunet Sacru, Zona 9, J Saw, Slim și Bocaseca. Biletele pot fi achiziționate în avans de la organizatori sau de la barul clubului, la prețul de 10 lei. În seara evenimentului, biletele vor costa 15 lei.

Pentru viitoare detalii, rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound!