Baietii de la IL-egal, C-nyk si Giovanni, impreuna cu Magic, Phossilah si Buze fac parte din H.A.I.T.A. In timp ce cuplurile de bucurau de Ziua Indragostitilor, baietii au lasat la o parte viata personala si s-au intalnit pe platorurile de filmare pentru a produce un cadou-surpriza fanilor. Este vorba despre filmarea videoclipului „Fericirea-n doi„, o piesa deosebita si pozitiva, cu un mesaj puternic.

Povestea clipului reprezinta momentele minunate pe care le traiesc oamenii, zi de zi, atunci cand sunt in compania persoanei iubite, de aceea a fost filmat chiar de Ziua Indragostitilor.

ps: dai click pe titlu pentru a vedea pozele de la filmari, preluate de pe apropo.ro.
Filmarile au durat 12 ore, insa in ciuda faptului ca a fost foarte obositor, a fost o atmosfera placuta alaturi de echipa Ador Media, condusa de regizorul Alex Ceausu, si echipa de graficieni care au contribuit la realizarea ultimului videoclip cu Beyonce si Lady Gaga – Video Phone.
„Ne-am distrat de minune si totul a iesit din prima, profesionalismul protagonistilor si-a spus cuvantul, avand o atitudine pe masura!”, a declarat Buze.
Deoarece se doreste a fi un clip deosebit, produsul final urmeaza sa apara abia peste o luna, in premiera, pe Apropo.ro.
„Fericirea-n doi” este primul single extras de pe albumul „Haita”, dupa care urmeaza mari surprize din partea baietilor din H.A.I.T.A.