Hardcore Hooligans

Pe data de 30 ianuarie a acestui an conceptul constănțean adus asupra hip-hop-ului și anume Hardcore Hooligans a ajuns la finala celei de a patra ediții, împlinind astfel și doi ani de activitate pe teritoriul Dobrogei. După ce băieții au lansat pe canalul lor oficial de Youtube filmările cu invitații din cadrul finalei și anume Sekaze, B Sounds, Vertigo, J Saw și Phunk B, a venit rândul videoclipurilor din cadrul competițiilor de BODD și beatbox.

Așadar, acum aveți șansa să vă aduceți aminte de ceea ce s-a întâmplat în acea seară sau să aflați, asta în cazul în care nu ați fost prezenți. Vă aducem aminte faptul că Psihotrop este câștigătorul competiției de BODD a acestei ediții, în timp de titlul de campion județean la beatbox a fost cucerit de către Rabbid. În cadrul acestei ediții s-au înfruntat campionii din patru orașe: Constanța, Năvodari, Cernavodă și Mangalia.

Tot pe canalul de Youtube al Hardcore Hooligans găsiți și sesiuni alături de artiști precum Phunk B, J Saw, Cenușă, Cosmo, Psihotrop, Bugales, Blaze, Flitch și mulți alții! De asemenea, vă aducem aminte și de editorialul nostru referitor la această mișcare.

Vă dorim vizionare și audiție plăcută!