Duminica aceasta suntem invitați în Silver Church pentru a lua parte la finala Battle MC organizată de HipHopLive. Evenimentul va fi presărat cu rimele celor 14 finaliști selectați din mai multe orașe. Prestația lor fi atent cântărită de juriul alcătuit din DocOmu GnomArssura și Aforic. Băieții de la Chronic vor fi responsabili cu muzica. Mai multe detalii sunt disponibile în comunicatul de presă.

Vă anunțăm că pe 21 octombrie, începând cu ora 22:00 va avea loc FINALA BATTLEMC în Silver Church.

Participanții ajunși în finală sunt MC Dodo, Phunk B (Constanța), Bălan, Rappu, Exile (Timișoara), Faust, Seb, Cosma (Pitești), Gluby, Euforic, Teslacilum (Galați), Nestor, Pytt și Shobo (București).

Juriul va fi format din artiști care dețin cunoștințe de BattleMC și care au și participat la edițiile anterioare de battle organizate în România : Doc, Omu Gnom, Arssura și Aforic. Și de această dată, publicul prezent la eveniment va avea un cuvânt de spus în alegerea câștigătorului.

Prezentatorul BattleMC va fi Krem, câștigătorul Battle Of Da Dome din 2008. Atât membrii juriul cât și prezentatorul vor face o demonstrație de off da dome.

Pentru ca seara să fie perfectă, de muzică se vor ocupa băieții de la Chronic.

Reamintim că acesta este primul campionat național de battle mc, fiind și primul care a avut preselecții în mai multe orașe din țară. Echipa HipHopLive s-a deplasat prin cinci orașe (Galați, Constanța, Timișoara, Pitești și București) pentru a selecta cei mai buni MC de Battle din țară. Ei se vor lupta la București atât pentru titlul de cel mai bun BattleMC, cât și pentru premiul de 3.000 de lei.

Intrarea la eveniment va costa 15 lei.

Be there!