66889_362303917207643_2015775873_n

V-am anunţat recent despre viitorul eveniment organizat de Aforic alături de Chronic, care se va intitula „Freestyle Show„. Primul invitat anunţat de noi al acestui eveniment a fost Dragonu‘, iar astăzi vă anunţăm cel de al doilea care este KREM. Aşadar, pe data de 25 aprilie, vă aşteptăm în Kulturhaus, pentru un freestyle ca la carte!

KREM este primul invitat confirmat pe lista pentru spectacolul de Freestyle de pe 25 Aprilie ce va avea loc la Kultuhaus.

Pe Krem l-am vazut prima data la un concurs de Battle din Bucuresti, nu mai tin minte anul, am impresia ca e acelasi an in care el a castigat titlul de campion. Eu auzisem ca e varu’ lu’ Gnom si asa am facut o legatura intre Freestyle si Krem. Mi-a placut de om in mod deosebit caci avea alta abordare a freestyle-ului, un pic mai teatrala. S-a dovedit de fapt ca baiatu’ Krem chiar urmeaza cursuri la teatru. De-alungul timpului omu’ si-a vazut de ale lui si din acest motiv am maxim respect pentru el. Am ales sa il invit la show-ul de improvizatie pentru ca stiu ca este extrem de capabil si amuzant.

Pagina de facebook al evenimentului.