g-unit-beast-is-g-unit

După reunirea de la Summer Jam în iunie, cei din legendara formaţie de hip hop G-Unit pregătesc al doilea EP. Într-un interviu făcut în Los Angeles la Leakers TV, G-Unit au confirmat că noul lor EP, intitulat „The Beast is G-Unit„, este programat pentru lansare pe data de 3 martie. Această veste vine după lansarea celui mai recent EP al grupului,”The Beauty of Independence„.

În interviu, 50 Cent explică cum „The Beauty of Independence” şi „The Beast is G-Unit au fost concepute ca doua jumatăţi ale celor două lucrări. După lansarea sa, în august, EP-ul „The Beauty of Independence” s-a bucurat de un feedback pozitiv, şi a debutat pe locul 17 în Billboard 200 cu 21.000 de exemplare vândute.

Grupul a dezvăluit şi tracklist-ul EP-ului, care conţine şase piese, iar pe acesta este inclusă şi piesa “Bring My Bottles” a lui Young Buck. Materialul este disponibil pentru pre-comenzi pe iTunes.

1. Ballin’
2. I’m Grown
3. Bring My Bottles
4. Doper Than My Last One
5. Boy Boy
6. Choose One

Rămâneţi cu ochii pe BlackSheepSound şi pe pagina noastră de facebook pentru viitorul material care va fi lansat de către G-Unit!