coperta-fata-grasu-xxl-drumul-spre-succes

A început o nouă săptămână și așa cum a anunțat, Grasu XXL a lansat noul său material care se intitulează „Drumul Spre Succes”. După cum v-am anunțat în momentul în care v-am prezentat tracklist-ul, albumul conține 13 piese, printre care se numără și colaborări cu artiști precum Guess Who, DJ Undoo, Mari, MefX, Maximilian, Nane, Tranda, Mitza, Zhao, Fely și Florin Chilian.

Dacă nu v-ați dat seama încă, pe material se regăsesc piese deja cunoscute, precum „Tare Frate”, „Turbofin” sau „Blanădeurs”. De asemenea, artistul despre care discutăm a urcat ieri pe Youtube videoclipul piesei ce poartă numele albumului, unde a avut parte de o echipă care s-a ocupat de creerea producției video: Producător executiv: Mircea Ștefan / Regie: AndreiNicolae Teodorescu / Scenariu: Tudor Vladimir Panduru și Andrei-Nicolae Teodorescu / Imagine: Tudor Vladimir Panduru /Montaj: Răzvan Ilinca. Videoclipul poate fi vizionat în finalul articolului.

Revenind la album, aceasta poate fi ascultat accesând Deezer. De asemenea, poate fi achiziționat prin intermediul iTunes sau play.google. Acum că am terminat acest articol, mă duc și eu să îl ascult. Vă doresc audiție plăcută!