Groparul Liric

 Știu că o parte din persoanele care apreciază undergroundul românesc au așteptat cu nerăbdare un astfel de material, mai ales datorită faptului că este „semnat” de către un artist apreciat al acestei culturi și anume Groparul Liric.

 Albumul respectiv poartă numele de „Muntele Suprem” și beneficiază de 18 track-uri, printre care se numără și colaborări cu artiști precum Bocaseca, Infinitu’Frezzu, Moflea, romaNecredinciosu’ și Ivan Prajtie.

 Groparul Liric este și cel care s-a ocupat de producția audio, alături de Chirsanov Grigore, care și-a lăsat amprenta supra întregului mix/master al materialului. Cu toate acestea, concertul de lansare va avea loc pe data de 11 octombrie, în clubul bucureștean Colectiv, alături de lansarea albumului intitulat „Turnul de veghe”, al lui romaNecredinciosu’.

 Coperta albumului este desenată de către Timoşenko Artiom, iar Koma este cel ce a finalizat-o.

 În cadrul evenimentului despre care discutăm vor fi prezenți și Unda Comună, J Saw, Phunk B, Frații Grime, Egris (care a oferit un interviu, în urmă cu puțin timp, pentru site-ul nostru), Bocaseca și Gogan, prețul unui bilet fiind de 15 ron.

 Așadar, vă doresc audiție plăcută!