a-tribe-called-quest  Grupul A Tribe Called Quest vine cu o veste importantă pentru ascultătorii lor: „And on November 11, 2016, we will complete our Paths of Rhythm…”, anunțând astfel lansarea ultimului material discografic. Vestea vine la șapte luni distanță de moartea lui Phife Dawg, însă grupul respectiv a anunțat că piesele din cadrul albumului au fost înregistrate pe parcursul timpului în care Phife era încă viu, ceea ce înseamnă că vom avea ocazia de a asculta un material semnat A.T.C.Q., în varianta completă.

 De asemenea, se pare că Busta Rhymes și Consequence sunt implicați în proiectul respectiv, însă nu sunt cunoscute alte detalii referitoare la aportul acestora față de materialul discografic. Până la noi detalii, vă informez că o stradă din Queens va purta numele lui Phife și vă invit să citiți „scrisoarea” prin care Q-Tip a anunțat acest nou album:

a-tribe-called-quest

 Sursă foto #1: www.themanguide.com/spotify-playlist-best-of-a-tribe-called-quest/

UPDATE 02.11.2016: Astăzi, la aproape o săptămână distanță de la aflarea veștii lansării unui nou material din partea trupului A Tribe Called Quest, revenim cu noi detalii legate de acesta.

 Numele albumului este „We Got It From Here, Thank You for Your Service”, acesta fiind dezvăluit de către Q-Tip într-un interviu acordat celor de la New York Times. Pe lângă colaborarea cu Busta Rhymes și Consequence, membrii trupei ATCQ au colaborat cu alți artiști precum Jack White, Elton John, Kendrick Lamar și André 3000.

 Pentru a afla mai multe lucruri legate de procesul prin care a trecut albumul respectiv în ceea ce privește realizarea sa, vă invit să citiți interviul respectiv, în cadrul căruia Q-Tip a vorbit și despre Phife Dawg.

UPDATE 03.11.2016: Vă anunț că membrii trupei ATCQ au făcut publică și coperta viitorului și ultimului lor material, care arată în felul următor:
atcq-we-got-it-from-here-thank-you-4-your-service