Heavy Metal Kings

 Încă din luna februarie a anului curent, Vinnie Paz a anunțat apariția unui nou material alături de Ill Bill, în numele grupului Heavy Metal Kings. Deși lansarea sa era programată pentru primăvară, aceasta a avut loc pe parcursul zilei de ieri, 27 octombrie. Astfel, întreg materialul este disponibil pe platforma digitală iTunes, de unde poate fi și achiziționat. De asemenea, se găsește și pe site-ul celor de la Jedi Mind Tricks, la categoria „Merch”.

 Numele albumului este „Black God White Evil” și apare după 6 ani de la lansarea celui de care este precedat, „Heavy Metal Kings” – material de debut al grupului cu același nume.

 Acesta cuprinde 13 piese pentru a căror realizare cei doi emcees au colaborat cu Goretex și DV Alias Khryst. O parte dintre piesele din cadrul tracklist-ului au fost lansate anterior, cu scopul promovării materialului. Una dintre piese este cea intitulată „Mercyful Fate”, care beneficiază de un videoclip. Asemeni acesteia este și cea care poartă numele de „Bad Hombres”, realizată în colaborare cu Goretex și lansată tot ieri, împreună cu un videoclip pe care îl puteți viziona în continuare:

 Audiție plăcută!