Cupa Liceelor la StreetDance se anunta si anul acesta incendiara: 32 de trupe de liceeni se lupta la etapa pe Bucuresti, programata pentru 12 iunie, pentru a-si castiga locul in Finala Nationala de pe 13 iunie.

De intretinerea atmosferei la etapa de Bucuresti se vor ocupa Spike si Guess Who (baietii nu mai au nevoie de nicio prezentare), in timp ce Grasu XXL va aduce o finala cu greutate .

Deci daca esti la liceu, vrei sa-i vezi pe cei mai tari dansatori de street-dance ai tarii si sa-i auzi in concert pe trei oameni pe val din HipHop-ul autohton, tot ce trebuie sa faci pe 12 si 13 iunie, este sa iti iei gasca si mergi la Jet Set Events Hall, incepand cu orele 12:00, pentru ca CLSD revine in Bucuresti!

Sambata, 12 iunie Guess Who si Spike fac atmosfera alaturi de cele peste 30 de trupe de liceeni inscrise in competitie, promitand tuturor o dupa-amiaza in stil mare. Muzica buna, distractie si miscari ametitoare de dans, toate acestea sunt preludiul pentru mult-asteptata finala nationala!

Duminica, 13 iunie, Grasu XXL va asteapta alaturi de ocupantii podiumurilor locale din Constanta, Bistrita, Galati, Brasov si Bucuresti la un spectacol de zile mari. Petrecerea continua in Piata Constitutiei, unde Alex Velea va da intalnire tinerilor la Summer Start Flash Mob.

Finala Nationala va incheia editia de anul acesta a Cupei Liceelor la Street Dance, reunind cei mai buni tineri dansatori din patru judete si Municipiul Bucuresti.

sursa : Monden.Info