Mai sunt cateva ore pana la marele concert de la incheierea turneului TU-R in Bucuresti si toata lumea e nerabdatoare. Pentru cei care nu stiu, Guess Who si Spike vor lansa o noua piesa in aceasta seara, care se numeste „Pi2de”.


Asculta mai multe audio Muzica

1. Ce este PI2DE?

Guess Who: PI2DE este noul single Guess Who si Spike sau Spike si Guess Who, destinat exclusiv fanilor si care va fi distribuit gratuit pe internet. Ceea ce spunem noi in piesa asta e pura realitate. E plin de PI2DE si nu trebuie sa ascundem faptul ca avem multe femei frumoase in Romania.

SPIKE: Probabil ni se trage si de la turneu, pentru ca o parte din versuri le-am finalizat in timpul TU-r-ului. Piesa o veti gasi la download gratuit pe www.TU-r.ro, exact in timpul concertului de sambata 24/04/2010 de la Bucuresti – Jet Set Events Hall, adica dupa 22.00.

2. Cum s-a nascut PI2DE?

GW+SPIKE: Ideea ne-a venit acum un an-doi. Am descoperit sample-ul intr-o piesa de afara si ni s-a parut genial. Ciopartind bucata piesei originale ne-am dat seama ca tipul spune in limba engleza ‘easy’, iar in romana iese PI2DE. Asadar, sample-ul, implicit subiectul, ne-a ales pe noi si nu noi pe el.

3. Pe cand videoclipul?

GW+SPIKE: Filmam saptamana viitoare si de lansat probabil imediat dupa 1 mai.

4. TU a fost lansata acum 1 an exact in aceeasi perioada. Putem vorbi de o traditie deja a unui single al team-ului Spike si Guess Who in fiecare primavara?

GW: Nu neaparat. Este o pura coincidenta.

SPIKE: O coincidenta bine venita si speram de bun augur. happy
  
continuarea pe Monden.Info