Dupa doi ani de existenta, cei de la HaHaHa Production isi lanseaza astazi site-ul, respectiv www.hahahaproduction.com.

Pe acest site veti putea gasi stirile, biografiile, fotografiile si videoclipurile tuturor artistilor din HaHaHa Production, veti putea afla cum a luat nastere povestea, dar si ce inseamna HaHaHa si cine face parte din aceasta gasca.

Dupa doi ani de succes, in care am crescut impreuna pana la o comunitate de milioane de oameni care ne asculta si ne citesc povestile, e timpul ca noi si publicul nostru sa ne cunoastem mai bine. Si pentru asta lansam www.hahahaproduction.com

Odata cu aceasta lansare, trecem oficial de la un logo zambaret la o mascota care inglobeaza spiritul HaHaHa.

Pe site-ul nostru veti gasi stirile, biografiile, fotografiile si videoclipurile tuturor artistilor din HaHaHa Production. Va veti putea intoarce in trecut la campaniile pe care le-am facut mari impreuna, veti afla cum a luat nastere povestea, ce inseamna HaHaHa Production si cine sunt oamenii care formeaza aceasta echipa zambitoare. Mai mult, site-ul ofera servicii de booking pentru toti artistii pe care ii reprezentam, prin intermediul unui formular electronic care genereaza oferte de pret. De asemenea, are o sectiune numita “Send us a demo-Music is the spirit, smiling is the way to do it” prin care toti cei care se simt parte din natiunea HaHaHa ne pot trimite demo-uri.

Si pentru ca vrem sa celebram momentul fata in fata, Smiley si o parte din baietii de la HaHaHa Production, care sunt la Amsterdam Dance Event 2011 (cea mai importanta reuniune a producatorilor de muzica dance din lume), vor intra in legatura directa prin videotelefon diseara de la ora 19:00, pe www.hahahaproduction.com.

Music is the spirit, smiling is the way to do it!