Hardcore Hooligans

 Probabil că v-ați obișnuit ca băieții de la Hardcore Hooligans să vă ofere șansa de a vă implica, atât în proiectele dezvoltate de-a lungul timpului, cât și în cadrul a ceea ce înseamnă acest concept. De-a lungul timpului, am avut parte de șapte sesiuni și patru ediții de evenimente desfășurate pe teritoriul Constanței, unde s-au făcut remarcați anumiți artiști de la Marea Neagră. Ei bine, de această dată este vorba despre un viitor material semnat de către Hardcore Hooligans. Curioși? Urmează să discutăm mult mai multe lucruri despre acest material, în viitorul apropiat.

 Cu toate acestea, vorbim despre o colaborare pe care Hardcore Hooligans dorește să o construiască alături de voi, cei talentați în ale desenului:

Să facem puțină lumină vis-a-vis de colaborarea cu artiștii din oraș, shall we?

Datorită dorinței noastre de a implica din ce în ce mai multă lume în proiectele noastre, în așa fel încât să ambiționăm și să inspirăm, am decis să lasăm deschisă fereastra colaborărilor vis-a-vis de arta albumului Hardcore Hooligans (o să vorbim noi pe parcurs despre asta) – de ce vis-a-vis de arta lui? Pentru că putem ieși din sfera obișnuită a identității grafice în timp ce oferim șansa artiștilor de a amprenta primul nostru material fizic ce o să facă înconjurul țării.

Treaba stă așa:
– exteriorul coperții o să conțină elemente ale mai multor artiști, precum handstyle-uri, elemente schițate, tag-uri, thow-uri, caractere și desene unice ce odată selectate vor umple spațiul negativ al coperții exterioare într-un stil ce imită zgariatul unei coperții de cărți (am pregătit noi materiale pentru a vă face să înțelegeți mai bine) – așa că aruncați în noi cu cele mai epice lucrări și idei ce le aveți și considerați că și-ar avea locul pe un material de genul.

– interiorul coperții este o treabă mai complicată, motiv pentru care căutăm un singur om cu care o să colaborăm alături de fotografii și designerii noștrii; produsul finit o să fie o ilustrație tradițională/digitală ce o ocupe tot interiorul, reprezentând un cadru plin de atitudine și personalitate a tuturor oamenilor implicați în material (în ajutorul ilustrației o să vină baza unui cadru fotografiat și manipulat de noi) – ne uităm după stiluri unice de ilustrare și reproducerea cât mai exactă după model – sau.. ?

CE VĂ IESE DIN ASTA? Well, în afară de ce e evident, punem la bătaie intrare liberă lifetime la toate evenimentele HCH (inclusiv cele afiliate) și o sacoșă plină de stickere distincte (yeah, sacoșă) alături de unul dintre primele albume fizice lansate în varianta DELUXE – pentru toți cei selectați pentru colaborare (și mâna greblăăăă se facuuuu).

Așteptăm schițe, exemple și/sau lucrări anterioare alături de cele menționate mai sus pentru a vedea cu cine stăm de vorbă prin mesaj paginii ăsteia sau direct pe Dope Pixels ( – [email protected] pentru fișierele mari).

Exemple, moodboard-uri, template-uri și tot ce e nevoie pentru orgasmul creativ aici : https://mega.co.nz/#F!vlY3kJKS!orueJ6zNQjFpStIDJ1aRbw

SPOR, BĂ!