21318_453340568092215_1443537661_n

Hardcore Hooligans” are loc pe data de 31 mai 2013, in clubul Heaven’s Hell, incepand cu ora 22.00 si intinzandu-se cu after party-ul DJ-ilor rezidenti pana in zorii zilei.
Taxa de intrare este de 5 lei, (taxa este platita de public, dar si de artisti – sub forma de taxa de participare, drept suport al evenimentului).

In editia de fata, se poate alege dintre 3 concursuri/demonstratii de aptitudini, si anume:

– BEATBOX (concurs, ce editia trecuta a nascut legende si a detronat valori bine-stiute in oras, cu 2 runde per. concurent, fiecare avand la dispozitie 40 de secunde, iar finala fiind de 1 minut de caciula. Publicul este juriul, iar castigatorul pleaca acasa cu 200 RON)
– CYPHER (categorie nepremiata, dar foarte ravnita in randul tuturor, ramura ce a creat evenimentul si mentalitatea acestuia, divizata in 2 parti, fiecare gazduind 10 artisti/trupe. Cei inscrisi au posibilitatea de-as arata flow-ul, rimele, si de ce nu, piesele pe negative proprii timp de 4 minute, echivalentul unei piese inregistrate.
– BODD (aka. Macelul din Heaven’s Hell, executia hater-ilor, battle-ul titanilor, sau alte abrevieri din jargou, este categoria in care MC-ii se vor lupta, intr-un sistem piramidal, pentru inca un premiu de 200 RON, criticat de juriu dar si de public, proportii de 3:2 (60%-40%), juriul fiind majoritar in vot. Fiecare concurent are la dispozitie 40 de secunde, aplicandu-se regula de 2 runde de la BEATBOX, in finala timpul alocat devenind 1 minut si 20 de secunde de persoana)

*consultati notitele de pe pagina noastra oficiala pentru reguli extra, si diverse nelamuriri, putand sa va salveze de anumite dispute dispensabile, si evitand posibile neplaceri.

Juriul concursului de BODD este format din:
Phunk B, membru Paranoia 13
Lecart, membru Libernote Music

Mijlocul petrecerii este marcat de trupa de dans X’s Dance, ca va sustine o demonstratie de breakdance si street dance, pe colaje proprii.

La vanzare, in cadrul evenimentului dar si inainte, puteti gasi stickere „Hardcore Hooligans”, dedicate.. ahm.. promovarii publice? Da, cred ca asta e termenul legal al „vandalizarii”. In 4 culori diferite, la valoarea de 1,5 RON / 2 bucati, merg ca si turnate.