Hardcore Hooligans

În Constanţa se face treabă! După prima şi a doua ediţie, Hardcore Hooligans organizează pe data de 04.10.2013 ediţia cu numărul trei! Evenimentul are loc în clubul Heaven’s Hell, începând cu ora 22:00, after-party-ul fiind susţinut de DJ-ii rezidenţi ai clubului!

Taxa de intrare este de 5 lei. (Taxa fiind plătită de către public dar şi de către participanţi.)

Un eveniment susţinut de BlackSheepSound!

În editia de fata, se poate alege dintre 3 concursuri/demonstratii de aptitudini, si anume:
– BEATBOX (concurs, ce editiile trecute a nascut legende si a detronat valori bine-stiute in oras, cu 2 runde per. concurent, fiecare avand la dispozitie 40 de secunde, iar finala fiind de 1 minut de caciula. Publicul este juriul, iar castigatorul pleaca acasa cu 200 RON)
– CYPHER (categorie nepremiata, dar foarte ravnita in randul tuturor, ramura ce a creat evenimentul si mentalitatea acestuia, divizata in 2 parti, fiecare gazduind 10 artisti/trupe. Cei inscrisi au posibilitatea de-as arata flow-ul, rimele, si de ce nu, piesele pe negative proprii timp de 4 minute, echivalentul unei piese inregistrate.
– BODD (aka. Macelul din Heaven’s Hell, executia hater-ilor, battle-ul titanilor, sau alte abrevieri din jargou, este categoria in care MC-ii se vor lupta, intr-un sistem piramidal, pentru inca un premiu de 200 RON, criticat de juriu dar si de public, proportii de 3:2 (60%-40%), juriul fiind majoritar in vot. Fiecare concurent are la dispozitie 40 de secunde, aplicandu-se regula de 2 runde de la BEATBOX, in finala timpul alocat devenind 1 minut si 20 de secunde de persoana)

Doritorii se pot înscrie pe pagina oficială de Facebook ”Hardcore Hooligans” sau la adresa de mail [email protected]!

De asemenea, ţinem să precizăm că juriul BODD-ului rămâne încă un mister!