Hardcore Hooligans

Pe data de 30 mai a acestui an, la Constanța, în club Heaven’s Hell are loc ce-a de-a IV-a ediție de Hardcore Hooligans. După ce timp de un an au născut prietenii și rivalități, surprize plăcute și neplăcute, legende și detronări, după ce au reînviat mișcarea în întreaga Constanță, băieții de la Hardcore Hooligans au revenit și sunt pe cale să împrăștie cultura în întreaga Dobroge, căci după preselecțiile de la Constanța, urmează multe alte orașe!

Pe data de 30 mai 2014, în clubul Heaven’s Hell, Constanța, începând cu ora 22:00 și întinzându-se până în zorii zilei cu after party-ul susținut de către DJ Kronk și Ras Dread, Hardcore Hooligans ține primul episod al preselecțiilor unui turneu local epic de hip-hop! Taxa de intrare este de 5 ron, concurenții dispunând de intrare gratuită.

============================================

De această dată Hardcore Hooligans se întinde la mai mult de o edițite simpla, devenind o mică caracatița, inaugurand pentru prima dată manevra „preselecțiilor”. Astfel trecand prin 6 orașe (Constanța, Năvodari, Cernavodă, Tulcea, Mangalia și Eforie) acesta o sa adune 2 finaliști / categorie / oraș ce or să ajungă în finala de la sfârșitul verii unde istoria se va repeta (artiști naționali, bani, promovare masivă, sesiuni, etc. *CONSULTATI REGULILE ȘI ETAPELE PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE (in josul descrierii) **ATENȚIE! PRESELECȚIILE SUNT JURIZATE DE PUBLIC!

============================================

În ediția din prezent, se poate alege din trei demonstrații de aptitudini și anume: 1. CYPHER (Categorie nepremiată, ce a creat însă legende în undergroundul constănțean, pe baza căreia a luat naștere evenimentul în sine, divizată în două părți, fiecare dintre ele găzduind 3 MC/Trupe. Cei înscriși au șansa de-ași transmite mesajul timp de patru minute, echivalentul unei piese, pe negative propri sau împrumutate.)

2. BEATBOX (Deturnarea timpanelor și distrugerea boxelor, competiția ce a născut mari valori și a detronat artiști foarte bine cunoscuți ai Mării Negre, organizată pe o structură piramidală, cu două runde per. concurent, fiecare dintre ei având la dispoziție 40 de secunde/rundă pentru a își demonstra aptitudinile, finala fiind înregistrată în runde de câte 1 minut și 30 de secunde/rundă. Publicul deține rangul de jurat, iar câștigătorii se califică în marea finală de la Constanța și beneficiază de altfel și de șansa de a colabora alături de Hardcore Hooligans în viitoarele evenimente.)

3. BODD (aka. Înfruntarea titanilor, competiția ce-a iscat prietenii, reivalități, surprize plăcute și neplăcute și scandaluri, însă cu siguranță cea mai așteptată categorie a serii. MC-ii se luptă într-un sistem piramidal, pentru două locuri în finala de la Constanța și viitoare colaborări alături de Hardcore Hooligans. Jurizarea se face pe baza publicului, însă organizatorii au drept la veto în cazul în care un anumit concurent este dezavantajat. Atunci, voturile se vor împărți la modul 60% organizatori – 40% public. Fiecare concurent are la dispoziție 40 de secunde, aplicându-se regula de două runde de la BEATBOX, iar finala va beneficia de un minut și 40 de secunde de persoană.)

=============================================

Data: 30.05.2014 Locatie : Heaven’s Hell, Constanta Sustinere : 5 RON (participantii dispun de intrare gratuita) DJ : Kronk & Ras Dread http://fb.com/HardcoreHooligansOFICIAL http://www.youtube.com/user/HardcoreHooligansCTA

=============================================

*Consultați notițele de pe pagina noastră oficială de Facebook pentru reguli extra și diverse nelămuriri, pentru a evita posibile neplăceri: https://www.facebook.com/notes/hardcore-hooligans/inscrieri-etape-si-reguli-hch-4/628151453944458 *

*Evenimentul este filmat, artistii avand posibilitatea de a cere eliminarea clipului in prealabil. Mulțumim tuturor partenerilor media și celor ce au făcut posibil acest eveniment pentru încă o ediție.”