În urmă colaborării dintre Arta Underground (aka SMH) şi Dope Pixels, a 5-a ediţie de adunare hip-hop din Constanţa, organizată de noi, a luat numele de „Hardcore Hooligans”.

Hardcore Hooligans” are loc pe data de 1 februarie 2013, în clubul Heaven’s Hell, începand cu ora 22.00.
Taxa de intrare este de 5 lei, ce va presupune şi un discound la tricourile puse în vânzare la faţa locului (taxa este plătită de public, dar şi de concurenţi)

În ediţia de faţă, se poate alege dintre 3 concursuri/demonstratţii de aptitudini şi anume:

BEATBOX (cu 2 runde de concurent, fiecare concurent având la dispoziţie 40 de secunde, iar finala fiind de 1 minut de căciulă. Publicul este juriul, iar caştigătorul pleacă acasă cu 150 RON)
CYPHER (categorie nepremiată, dar foarte râvnită în rândul tuturor. Cei înscrişi au posibilitatea de-as arătă flow-ul, rimele şi de ce nu, piesele, în 2 bucăţi de 2 minute fiecare sau 2 piese pe negative proprii)
ODD (aka. Battle cu limba tăioasă aka. Atracţia serii, este categoria în care MC-ii se vor lupta pentru înca un premiu de 150 RON. Fiecare are la dispoziţie 40 de secunde, aplicându-se regula de 2 runde de la BEATBOX, în finală timpul alocat devenind 1 minut şi 20 de secunde de persoană)

În scop demonstrativ, seara se va încheia cu un after party menţinut de trupele/şcolile locale de dans (aşteptăm înscrieri şi pentru after party) pe beat-uri proprii.

Sponsor: Ursus ( Toti concurentii vor primi din partea URSUS cate un tricou. )”