Hardcore Hooligans IV - Finala

În sfârșit, mult așteptata finală a Hardcore Hooligans IV, are loc pe data de 30 ianuarie a acestui an, în clubul Heaven’s Hell, din Constanța.

”Hardcore Hooligans”, campionatul local de hip-hop, finalizează cea de a 4-a ediție.
După ce ne-am plimbat prin regiune în cautare de artiști ce pot reprezenta cultura hip-hop, e timpul să tragem linie și să începem anul 2015 în forță!

Pe data de 30 ianuarie 2015, în Heaven’s Hell, Constanța, începând cu ora 22:00 și întinzându-se până în zorii zilei (de mijloc a lunii februarie probabil) cu after party-ul susținut de către DJ KRONK, Hardcore Hooligans adună finaliștii orașelor proprii (Constanța, Năvodari, Cernavodă și Mangalia) în ultima competiție a acestei ediții – BEATBOX și BATTLE-OF-DA-DOME or să fie scuipate la foc automat de-a lungul a mai multor versusuri alese random pe bază de extragere până putem desemna un caștigător*

NESTOR și PHUNK B or să jurizeze skill-urile fiecăruia alături de un al treilea jurat reprezentat de voi, oamenii veniți să susțină mișcarea**
În deschidere, cu DJ KRONK la comandă, învitați precum Sekaze (Voodoo Class), J Saw (Paranoia13) și B-Sounds (label Sunete SubSol) or să mitralieze fiecare susținător cu ultimile bucăți lucrate și blazonul personalității Hardcore Hooligans… ameeeeeennn humanity!

Taxa de intrare este de 5 ron, concurenții dispunând de intrare gratuită – stați cu ochii pe concursurile ce or să apară pe pagina evenimentului și pagina oficială, pentru șansa de a câștiga invitații (yeah, pentru berea aia în plus bromigo).

Piramida contestului de BEATBOX este formată din Purice, Flitch, Rabbid, Haos, Lupu, Rusu, Șopârlă, Jack Napier, ia la BODD de-al de Psihotrop, Cenușă, Cosmo, Cehaș2, Jimmy, Ciochi, Ax3L MC, Buggz, DAG și Frick rupând microfoanele Heaven’s Hell-ului.

În joc sunt 200 RON / CONTEST (cash ove’ here), colaborări cu Hardcore Hooligans pe sesiuni dedicate și promovate national, organizarea concertelor specifice în regiune (și nu numai) impreună cu promisiunea comisionului din intrări (more cash ove’ here) și producerea mult așteptatului “HOOLIGANS EP” – un EP hibrid, unde MC-ii regiunii, beatboxerii și producătorii or să se alieze într-o producție unica (yeah, and some more cash ove’ here)… alcool, femei, brățări de la Neagu, niște poze, cateva filmări, o durere de cap.. strong shit.

*CONSULTATI REGULILE ȘI ETAPELE PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE (in josul descrierii)
**ATENȚIE! PUBLICUL ȘI FIECARE MEMBRU AL JURIULUI IMPART UN NUMAR EGAL DE PROCENTE DIN DECIZIA FINALĂ – impresionați pe cine contează, ‘aiiiight?

============================================

BEATBOX
Deturnarea timpanelor și distrugerea boxelor, competiția ce a născut mari valori și a detronat artiști foarte bine cunoscuți ai Mării Negre, organizată pe o structură piramidală, cu două runde per. concurent, fiecare dintre ei având la dispoziție 40 de secunde (x4) pentru a își demonstra aptitudinile, finala fiind ridicată la 1 minut și 20 de secunde.
Publicul deține rangul de jurat.

BODD
aka. Înfruntarea titanilor, competiția ce-a iscat prietenii, rivalitatea rimelor pe loc, surprize plăcute și neplăcute și scandaluri, însă cu siguranță cea mai așteptată categorie a serii.
MC-ii se luptă într-un sistem piramidal, pentru două locuri în finala de la Constanța și viitoare colaborări alături de Hardcore Hooligans.
Jurizarea se face pe baza publicului și a invitaților (Nestor / Phunk B), însă organizatorii, cât și jurații, au drept de veto în cazul în care un anumit concurent este dezavantajat. Fiecare concurent are la dispoziție 40 de secunde (x4), iar în finala 1 minut și 20 de secunde.

=============================================

Data: 30.01.2015
Locatie : Heaven’s Hell, Constanța (Al. Lapușneanu 192)
Sustinere : 5 RON (participantii dispun de intrare gratuita)
Rezervari : 0733.783.024 | 0785.626.140
DJ : KRONK

http://fb.com/HardcoreHooligansOFICIAL
http://www.youtube.com/user/HardcoreHooligansCTA
http://www.fb.com/HeavensHellCom
http://www.fb.com/phunkb
http://www.fb.com/sekaze2haska
http://www.fb.com/class00cta
http://www.fb.com/SuneteSubSol

=============================================

Reguli extra și diverse nelămuriri, pentru a evita posibile neplăceri:
https://www.facebook.com/notes/hardcore-hooligans/etape-si-reguli-hch-4/628151453944458

***Evenimentul este filmat, artistii avand posibilitatea de a cere eliminarea clipului in prealabil.

MULȚUMIM TUTUROR partenerilor media, celor ce au făcut posibil acest eveniment pentru încă o ediție și publicului în special, transformând, tură după tură, Hardcore Hooligans în ceva în care se poate crede!
Vă iubim pe toți!