The Infamous

 Lumea s-a întrebat, pe parcursul acestui an, ce anume se întâmplă cu Hardcore Hooligans și din ce motiv nu mai există activitate din partea acestui proiect. Ei bine, răspunsul vine de pe pagina oficială de Facebook a acestora:

 Ce faceți tovarăși? Panicați puțin de lipsa activității? Ehhhh chillax, ce naiba, ne știți pe noi; când e puțin idle, în fundal e ceva revoluție și soto asta nu e o excepție.

 De mai mult de 1 an lucrăm la cel mai complex concept de entertainment local și național – The INFAMOUS!

Hardcore Hooligans rămâne pe felia lui și începe să tureze mișcarea la cu totul alte nivele – cu The INFAMOUS însă, avem planuri serioase rău.

 În prima săptămână din ianuarie o să vă prezentăm planul nostru pentru un club de noapte multi genre ce se concentrează pe comunitate și urbanul de toate nuanțele: o să avem competiții precum HCH, o să ne agătăm și de EDM, fondăm un magazin de urbane, de la spray la muzică, Dope Pixels devine birou de grafică și își dechide ușile pentru toți artiștii, cafenea pe zi, club pe noapte, streetball și graffiti pe timp de săptămână, vlog-uri, workshop-uri, annnd DAMN; am putea face un site numai despre as…de fapt am făcut!

 Ne auzim în ianuarie! HAU!

 Acestea fiind spuse, așteptăm venirea anului următor pentru a vă putea transmite alte informații referitoare la The INFAMOUS. Până atunci, vă invităm să ascultați cele două sesiuni Hardcore Hooligans, care au fost lansate, în premieră, pe site-ul nostru, la începutul acestui an:

  1. Hardcore Hooligans #6
  2. Hardcore Hooligans #7