Hardcore Hooligans - Sesiunea7

E zdravănă treaba la Constanța și chiar dacă tocmai ce a avut loc finala ediției a IV-a semnată de către Hardcore Hooligans, băieții nu se opresc aici. Aceștia revin cu pregătirea celei de a 7-a sesiuni, din seria cypherelor în aer liber. Dacă nu știți despre ce este vorba, vă invit să accesați acest playlist, unde îi puteți vedea în acțiune pe Cosmo, Psihotrop, Sekaze, Phunk B, Ras Dread (care a lansat primul volum al proiectului Hooligans Beat-tape), J Saw (care a lansat al doilea volum al aceluiași proiect), Haos, Blaze, Ciochi, Bugales, Flitch, Ferat, Cenușă și mulți alți artiști apreciați în undergroundul dobrogean. În cazul în care știți despre ce scriu, atunci pregătiți-vă, căci urmează ceva mare.

Următoarea sesiune semnată de Hardcore Hooligans este compusă din 14 MC! După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, 7 dintre aceștia vor putea fi aleși de către public, iar 7 de membrii echipei, pe beat-ul produs de către Bugales și Sictir. Evenimentul va avea loc în Constanța, deci dacă sunteți siguri de talentul vostru de MC și de posibilitatea de a ajunge la sesiune, băgați un freestyle pe pagina voastră de Facebook (în descrierea lui trebuie să dați tag paginii Hardcore Hooligans) pe instrumentalul pe care îl găsiți pe pagina lor oficială de Facebook, iar publicul, alături de membrii echipei și cei doi producători urmează să decidă dacă aveți aptitudinile necesare de a apărea în această sesiune.

De asemenea, colaborarea se va face și pe bază de imagine, montaj și tehnică generală. Așadar, dacă ai experiență în ale filmării și montajului, trimite un mail cu o mostră a produsului tău pe [email protected], iar echipa HCH îți poate da șansa să te implici în sesiune.

Mai multe detalii găsiți aici!