Ibra - Tate, buci (web cover)

După piesa „Vara verde” realizată în colaborare cu Fu, Byga și Brugner, membrul label-ului ploieștean 6 GradeIbra revine cu cel de-al doilea single intitulat „Țȃțe, buci„, extras de pe albumul de debut al artistului, material ce va fi lansat în primăvara acestui an.

Pentru că realitatea zilelor noastre se observă cel mai bine într-o seară de club, Ibra a adoptat atitudinea celor care așteaptă ca la sfârșit de săptămână să impresioneze cu orice preț, instrumentalul produs de Havana oferind cadrul perfect pentru această parodie.

Necesitatea fetelor de a epata, dorința băieților de a ieși în evidență, limbajul caracteristic dar și atmosfera specifică dintr-o seară în club sunt surprinse exemplar de către Cosmin Șuțu în noul videoclip, acesta reprezentând cel de-al doilea single semnat Ibra, denumit sugestiv – „Țâțe, buci”.

Cu peste douăzeci de track-uri, albumul de debut semnat Ibra va conține numeroase colaborări cu nume sonore în peisajul hip-hop-ului românesc. Carbon, Byga (C.I.A.), Brugner (Grupul de Rezistență), Shole, CenzuraH, DJ Nasa sunt doar o parte dintre invitați, iar albumul va beneficia de instrumentale marca SEZ, MefX, Dallas, Maidan, KenZo, SpoT, Havana sau ILLusionist.

Vizionare plăcută!

Descarcă