Hour of Fame - Constanta - Paranoia13

După cum ați putut citi și în titlul articolului, prima ediție a evenimentului intitulat Hour of Fame urmează să aibă loc în Constanța. Totuși, trebuie să vă explic despre ce este vorba: Acesta eveniment reprezintă un open mike, ce se va desfășura pe parcursul a 60 de minute. Totuși, participanții nu vor putea să aducă instrumentale propri sau piratate, ci vor cânta pe beat-urile alese de organizatori. (Ghiciți cine se află în spatele acestui eveniment.) De asemenea, participanții vor avea dreptul de a solicita schimbarea instrumentalului doar o singură dată.

Acest Hour of Fame se va desfășura pe parcursul a patru ediții. În cadrul fiecărei ediții vor cânta șase MC, dintre care patru vor fi eliminați, urmând ca ultimii doi să ajungă în finală. Publicul va fi cel care decide ce artist va merge mai departe, mai puțin în cadrul finalei, unde decizia va fi luată de 50% public și 50% de juriul format din Phunk B, J Saw, gAZAh și Samurai.

Pentru a participa, trebuie să trimiți o piesă personală la adresa de mail [email protected]. În cazul în care nu ai nimic înregistrat, te poți filma pentru a putea trimite acest demo. Artiștii participanți urmează să fie aleși de către Phunk B și J Saw.

De asemenea, după treminarea show-ului, oricine dorește să se afirme pe instrumentale propri, o va putea face, trimițându-le pe aceași adresă de mail, cu următoarele precizări: Numele de scenă / Numele trupei(Număr membrilor și numele lor, în cazul în care este vorba despre o trupă.)

Câștigătorul se va putea bucura de următoarele premii:

Albumele: Phunk B – Noptembrie 13, Samurai – Terapia, Samurai & Junk – Efectul Umbrei, gAZAh – John Connor și Paranoia!Please Mixtape.

Trei instrumentale : unul de la gAZAh, unul de la Junk și unul de la J Saw, stickere P13, un articol vestimentar P13 și participarea la un cypher filmat alături de Phunk B și J Saw + un cado grand cado secret.

Totodată, show-ul va cuprinde interpretări din partea lui Phunk B, J Saw, gAZAh și Psihotrop. Pentru alte detalii, accesați link-ul evenimentului.