Probabil una din cele mai bune voci descoperite anul acesta este a artistei Skylar Grey. Artista care i-a ajutat pe Eminem, Dr.Dre, Rihanna, Diddy-Dirty Money sa ajunga pe primele pozitii in top-urile internationale. Acum este timpul pentru ca talentul ei sa fie pus pe un album, care cu siguranta va contine hituri de viitor.

Asteptati-va ca peste cateva saptamani sa puteti asculta primul hit de pe album. Spun hit, deoarece Skylar Grey lucreaza cu binecunoscutul hitmaker Alex da Kid. Lansarea se va face cu Wonderland Music/Interscope Records. Luna in care albumul va fi lansat este septembrie, al acestui an, asadar pregatiti-va sa-l adaugati pe repeat in playlist-ul vostru, eu cel putin, cu siguranta o voi face.

Voi lansa un buzz-single in cateva saptamani, apoi primul extras oficial va iesi in luna iunie, iar albumul la toamna”, a anuntat artista nominalizata la Grammy, intr-un interviu pentru publicatia online RapUp. “Daca ne referim la sound, va pot spune ca fiecare melodie suna altfel; sunt foarte diverse. Pleaca de la un sound cinematic, merge spre amuzant, dar si spre intunecat. Am facut echipa buna cu Alex si ne-am impins limitele creativitatii

Daca va intrebati ce fel de colaborari vor fi pe album, artista a declarat ca deocamdata pe material se afla o singura colaborare, iar nimeni nu se va astepta cine va fi. Mai jos aveti una din hiturile la care Skylar Grey si-a pus amtrenta si anume piesa „Coming Home„, semnata Diddy-Dirty Money.