MusicExpertCompany împreună cu Scandalos Music lansează marţi, 15 martie, cel mai nou single Puya: Vestul Sălbatic“. Premiera va fi la 16:00 simultan pe site-urile Monden.info şi Libertatea.ro.

Vestul Sălbatic” este ultimul single lansat din seria “Românisme“, o campanie începută de Puya în urmă cu doi ani, odată cu lansarea “Undeva’n Balkani“. Albumele Românisme I şi II s-au vândut în peste 100.000 de unităţi, single-urile promovate sărind în scurt timp pe primul loc în topul posturilor radio şi TV şi făcând din Puya cel mai mediatizat artist al ultimilor doi ani la nivel naţional.

Vestul Sălbatic” îşi propune să egaleze succesul celorlalte piese din ciclul Românisme, fiind un adevărat imn al exodului românilor către alte ţări. Odată cu această lansare, Puya dă startul unei campanii adresate românilor de peste hotare, prin care aceştia vor avea şansa să apară în videoclipul piesei (vom reveni cu mai multe detalii în ziua lansării).

Versurile au fost scrise de Puya iar piesa a fost compusă şi înregistrată alături de George Hora în Studio 66 Timişoara.