Stan Pozitiv pe negativÎn urmă cu o lună de zile aduceam în atenția voastră cel mai nou record label din industria hip hop-ului românesc: BAS (Big Ass Studio). Echipa sa este alcăƒtuită din Casper (Cadar Doru, MC & Founder BAS), Stan Secea (Sotto Inteso, MC & CEO BAS), Ionela-Violeta Anciu (poet, liricist- PR & Manager Artistic BAS), Dj Gre Wu (Dj & Beat Producer), Cerbu’ (MC & Beat Producer), Oliniutza (MC & Beat Producer), Arssura (MC) și MCoco, Campionul Battle MC 2013.

Ei bine, astăzi este ziua în care primim vești bune din partea BAS. Se pregătește lansarea piesei „Pozitiv pe negativ” semnată de Stan Secea, membru Sotto Inteso. Una dintre surprize este că melodia vine însoțită de un videoclip filmat la sfârșitul săptămânii trecute. La filmări au mai participat Smokey, Krem și (o nouă surpriză) Sfantu’€™ (Sotto Inteso). Producția clipului a fost asigurată de DEXSTAR, în spatele camerei găsindu-l pe Casper, iar la producția grafică pe Dex.

Am acceptat cu mare drag invitația băieților de a lua parte și noi la proiectul lor. Atmosfera a fost una relaxată, filmările s-au realizat într-un cadru plăcut, iar piesa beneficiază de un un stil dinamic și nuanțat, exact așa cum ni s-a promis. Stați aproape de BAS și BlackSheepSound.ro în următoarea perioadă pentru a vedea rezultatul final.