Sunet Toxic declara pe propriul blog despre clip: 

Probabil multi dintre voi va intrebati daca o sa fie ceva grandios. O sa fie un clip „home made” ca sa zic asa, dar care spre surprinderea mea, dupa cateva monstre de la montaj , arata destul de profesional. Tot meritul il are Valescu 3q, eu sunt doar „produsul” in toata treaba asta :)). O sa apara si teser-ul cam in 2 saptamani de la publicarea acestui anunt.
 

Acum sa intram putin in detalii. Era o zi cu ploaie , exceptand faptul asta, noi eram fericiti si pozitivi mai bine zis pusi pe treaba. Exact cand sa mergem sa il luam pe omul Valescu :)) facem accident, vine politia, ne-au vrajit putin si intr-un final primim si amenda. Toate bune si frumoase, asa s-a terminat prima zi de filmari =)). E bine si ne multumim asa ca toata lumea a scapat teafara, fara absolut nicio zgarietura. Asa ca va rog sa fiti mai putin „hateri” si nu mai criticati atat, apreciati efortul. Pace si iubire chiar si pentru voi!

Iar pentru vizitatorii RadioONMusic, Sunet Toxic are cateva cuvinte: „Ascultati muzica buna si „scormoniti” internetul pentru ca am o problema foarte mare cu promovarea. Pace si respect

Sunet Toxic – NonValorile MoraleDOWNLOAD