Filmare Tonik Sega

Săptămâna aceasta Tonik Obiektiv a încheiat filmările cel mai nou videoclip al său. Piesa aleasă de această dată se numește „Nobody Cares” și este o colaborare internațională: România-Franța-USA. Vorbim mai degrabă despre un remix produs de Siem și John Diamond. Pentru acest remix, Tonik a colaborat cu Myc Ripley (USA) și Lion Messager (Franța). Melodia va fi inclusă ca și bonus track pe EP-ul „Recviem pentru un vis”, la care artistul lucrează în prezent alături de John Diamond.

Filmările s-au efectuat în 4 țări. Acestea au început la Chicago în luna mai, unde Myc Ripley a filmat cu Joseph Higares de la The High Dosage. În iunie, Lion a filmat cadrele sale în Franța și Elveția, asistat de al nostru Alex Redstar și Zeckart pe partea de imagine. Marți, 23 iulie, Tonik a filmat împreună cu Sega de la Frategrafia părțile din România, la care am fost invitați și noi. Cu mare drag am acceptat invitația și am fost prezenți pentru a face un set foto pe care să-l facem public celor ce apreciază munca lui Tonik. Post-producția videoclipului va fi realizată tot de Sega, care a asigurat și regia clipului.

Până ce videoclipul va fi gata, vă prezentăm imaginile suprinse în timpul filmărilor. Rămâi pe BlackSheepSound.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi știri din sferă hip-hop.

Cuz We Speak Hip Hop!