Samurai

Sunt sigur de faptul că „Terapia” a fost și este unul dintre cele mai așteptate materiale din acest an. Oricum, răbdarea voastră se va încheia în curând, căci Samurai a afirmat pe pagina sa oficială de Facebook faptul că materialul despre care vorbim o să fie urcat pe internet în luna Decembrie a acestui an.

Artistul transmite:

—>>> M-am hotărât! În decembrie urc albumul pe YouTube! <<<—
Mai bine de 2 ani m-am chinuit să finalizez albumul „Terapia„. Sincer, a fost extrem de complicat. Cea mai ușoară parte a fost să-mi scriu textele… Adică, eu sunt scriitor. Asta știu să fac cel mai bine. Nu sunt producător, nu am cunostiinte muzicale mai mult decât o ureche muzicală bine antrenată și ceva instinct în direcția asta. Credeam că odată ce o să am piesele gata va fi mai ușor să conturez materialul, dar de la a-mi scrie piesele și a le înregistra, până la a finaliza acest material m-am dat cu capu’ de toți pereții.

Acum, că albumul este gata, încă apăr tot felul de situații care amână apariția lui. Astea sunt încercările…important e să te ții tare, concentrat pe ce știi tu că ai de făcut și să duci ce ai început la bun sfârșit. În mod normal, ar fi trebuit tot pe 15 să pun la vânzare și albumul în format fizic, dar acest lucru nu este momentan realizabil așa că am decis, începând cu data de 15 decembrie, să urc câte o piesă pe zi pe canalul meu de YouTube:

https://www.youtube.com/user/samuraipunctoficial .

Albumul conține 15 piese. Odată cu sfârșitul anului, o să aveți albumul complet pe YouTube, urmând ca, pe la jumătatea lunii ianuarie, să apără și în format fizic. Ce puteți să faceți voi ca să mă susțineți este doar să share-uiți fiecare piesă în parte, că muncă mea să ajungă la urechile cât mai multor oameni. E tot ce vă cer, tot ce v-am cerut vreodată.

Vă mulțumesc. Sam.

De asemenea, doar astăzi, pe data de 21 noiembrie, toate tricourile de pe magazinul online al lui Samurai, beneficiază de o reducere de 20%. Așadar, săriți și umpleți-vă coșurile!