Cuptorul SickSound este încă cald după ce a fost coaptăla foc aprig o nouă piesă In Extremis. Despre ce este vorba? Swift şi Esra vin şi ne dau mai multe detalii:

Avem plăcerea de a va oferi o nouă piesă ce se va afla pe viitorul album In Extremis.

A venit timpul să vorbim cu tine. Nu avem de gând să îţi ţinem cine ştie ce discurs sau să te plictisim cu cine ştie ce filozofii de viaţa. Nu!

Vrem să îţi spunem doar atât: Depinde de tine să aduci o schimbare în viaţa ta! Depinde de tine dacă vrei să lupţi pentru ce îţi doreşti sau dacă vrei să te laşi călcat în picioare! Tu decizi! Depinde de tine!

Ce a depins de noi am făcut, acum e rândul tău!

Pe un negativ produs de Havana şi cu un montaj video făcut de Cosmin Şuţu, Esra şi Swift va îndeamnă să credeţi în visele voastre şi să luptaţi pentru ele. Audiţie plăcută!

Pe mine una m-au convins şi cu piesa asta, motiv pentru care îţi recomand să dai şi tu play. Dacă vei începe să îţi pui o serie de întrebări referitoare la viaţa ta, nu te îngrijora, ai prins mesajul melodiei. Băieţii transmit un mesaj puternic pe care eu l-aş rezuma într-o singură frază: „Cazi de patru ori, te ridici de cinci.”

Singur te ajuţi că să muti munţi, în tine să crezi să nu renunţi!