in extremis singur

Suntem cu un pas mai aproape de „Ţara Minunilor„. După ce v-am prezentat interviul cu In ExtremisEsra şi Swift fac încă un pas în faţă şi scot la înaintare piesa „Singur”, în premieră pe BlackSheepSound.ro. Aceasta este o colaborare cu El Nino, care a acceptat „provocarea” de a-şi deschide sufletul şi de a fi unul din personajele din povestea creată de In Extremis.

Nu ştiu cum staţi voi cu încrederea în sine, însă piesa de astăzi fix despre asta vorbeşte. Experientele personale au fost camuflate în versuri şi de  data aceasta şi au fost potrivite cu atenţie pe instrumentalul lui Spot. Artwork-ul poartă semnătura lui Alex Iulian. Pe Benzen îl găsim din nou pe partea de mix şi master.

Până la lansarea de pe 20 iunie din B52, am decis să va mai oferim un indiciu legat de albumul ce urmează să fie lansat: „Ţara Minunilor”. „Singur” poate fi considerată ca un moment din viaţa fiecăruia. Toţi am fost nevoiţi la un moment dat să ne descurcăm singuri, nu?

Cu toţii am avut clipe în care nimeni nu a crezut în noi şi nu ne-a dat nicio şansă, dar totuşi am reuşit să le demonstrăm contrariul.

Noi şi El Nino vă arătăm că se poate şi „Singur” cât timp crezi în visul tău!

Distribuie piesa mai departe dacă te regăseşti în ea şi nu uită că te aşteptam pe 20 iunie în B52 la concertul de lansare al albumului nostru „Ţara Minunilor”.

De asemenea, El Nino te aşteaptă pe 06.06 în KulturHaus pentru lansarea albumului sau „Marele Alb”

Hai şi tu!

Ascultă piesa în cele ce urmează, intră în „filmul” pe care băieţii ni-l derulează prin faţa ochilor şi nu renunţa la visele tale, chiar dacă eşti „Singur”!

Drumul către « Ţara Minunilor » continuă „Singur”!