Turneu Eufonic

După cum bine știți, unul dintre noii membri ai trupei Haarp Cord și anume Eufonic a lansat o nouă piesă ce beneficiază și de un videoclip. Aceasta poartă numele brigăzii din care artistul face parte și este o colaborare alături de Sișu Tudor și Cedry2k. Ei bine, se pare că bucata este foarte apreciată, căci a reușit să strângă deja 82.000 de vizionări pe Youtube și trei mii de aprecieri în doar trei zile.

Dacă ați fost atenți la videoclip, în finalul acestuia apare o listă cu orașele în care Eufonic va fi prezent cu noul său material ce îi poartă numele.  Această listă o puteți vedea în poza de mai sus, unde puteți observa și faptul că Stres și Cedry2k urmează să vină în acest turneu. Vă aducem aminte că artistul urmează să își lanseze albumul pe data de 22 martie a acestui an, în clubul bucureștean Colectiv. Ca invitați vor urca pe scenă băieții de la Haarp și G.U.S. Prețul unui bilet este de 20 de lei, însă mai multe detalii puteți să găsiți aici.

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound, căci o să revenim cu noi detalii referitoare la acest turneu, imediat cum apar noi informații!