Pe data de 15 septembrie 2009 a fost anuntata lansarea precomenzilor pentru noul album Spike -” Ramanem Prieteni“, precum si o campanie de promovare. Intre timp, piesa “Tu” a atras atentia unei agentii de management si impresariere artistica, fapt ce a dus la o intalnire cu reprezentantii acesteia.

In urma acestei intalniri, planurile de lansare ale albumului au fost modificate din cauza descoperirii unor probleme neasteptate care nu permiteau lansarea acestui material. S-a profitat de aceasta pauza pentru a contura mai bine productia albumului “Ramanem Prieteni”, care momentan se afla la Okapi Sound pentru masterizare.

In momentul de fata, Spike (ca si Guess Who) este reprezentat de INSIDE MUSIC MANAGEMENT, colaborare care a dus la difuzarea videoclipului “Tu” pe doua televiziuni muzicale si la prezentarea materialelor SPIKE unor case de discuri care s-au aratat foarte interesate..

Albumul va iesi saptamana viitoare din productie si va fi distribit cu siguranta de o casa de discuri pana la sfarsitul acestui an.

In luna octombrie Spike a pornit alaturi de Guess Who intr-o serie de 12 concerte prin tara (lista concertelor aici), urmand ca dupa stabilirea datei lansarii albumului sa filmeze un nou videoclip si sa demareze un turneu national.
SURSA: http://www.spike.ro/