artworks-000119546932-cfhgta-t500x500

În ziua concertului de lansare a albumului „De la fereastra dărăpănată”, Nimeni Altu’ a participat la emisiunea „Dimineața crossover” de la Radio România Cultural alături de Daniel Lupu și DJ Sic 13th. Înregistrarea completă a emisiunii o puteți asculta mai jos însoțită și de câteva informații despre emisiune.

De la ora 9.05 la 10.00, starea de dimineaţă se prelungeste cu Dimineaţa Crossover, o emisiune de cultură urbană dedicată celor pentru care tinereţea este un cuvânt care nu-şi pierde niciodată conţinutul.

Realizatoarea Maria Balabaş crede că, dacă la începutul secolului trecut radioul a schimbat obiceiurile societăţilor care l-au asimilat, la începutul secolului nostru, radioul este în continuare acel mediu liber care, cu dezinvoltură, poate transforma starea de spirit a unui oraş, a unei ţări, a noastră a tuturor…

Dimineaţa Crossover este emisiunea poziţionată în FM nici prea devreme, nici prea târziu, în care colajul realizat dezvăluie valenţe neaşteptate pentru că te duce de la concerte academice la festivaluri de street art şi îţi vorbeşte despre muzee, dar şi despre expoziţii neconvenţionale, cum ar fi cele de graffiti.

În curând vom publica și recenzia concertului de lansare al celui mai recent album semnat de Nimeni Altu’.

Audiție plăcută!