Cosy

Cosy scoate din arhiva personală înregistrarea lansării albumului ”Mai greu ca tine”, ce a avut loc în 2009, alături de artiștii cu care a colaborat pe acest material cum ar fi Sișu Tudor, Cabron, Shoby și mulți alți artiști importanți din industria hip hop-ului românesc. Evenimentul a avut loc în orașul natal al artistului, Brăila.

Albumul respectiv a fost produs în totalitate de Shoby, despre care Cosy ne-a declarat faptul că artistul s-ar putea să fie eliberat în luna ianuarie a anului 2014. În această înregistrare îl veți putea asculta și pe Shoby, care a urcat în seara aceea alături de Cosy pe scenă.

Și ca o completare la acest articol care ne amintește de concertele hip hop de acum câțiva ani, precizez că artistul Cosy pregătește lansarea unui nou album în 2014, care din nou va fi lucrat alături de CPR Production. Luna aceasta Cosy ne-a promis un nou videoclip, care cel mai probabil va fi lansat în câteva zile. Piesa care beneficiază de videoclip se numește ”Pentru tine” și este în colaborare cu K-Milla.