1454974_368409309962249_2047257355_n

Insane Beats incepe anul 2014 in forta si trece la urmatorul nivel pe data de 4 ianuarie in Club Flex incepand cu ora 21:00 Line-up-ul este alcatuit din: Dj Muh’fucka & Dj Limun.

Limun este Marius Deneș, din Timișoara, absolvent de Comunicare și Relatii Publice si mai ales turntablist. Limun a scos diverse mixtape-uri, a colaborat cu numeroși artiști din zona hip-hop și a fost membru Subcarpați. Numele său este asociat cu albume si colaborari precum Specii, Kazi Ploae, raku, El Nino, Dragonu` sau Chimie,sau Silent Strike iar DJul Limun este considerat actualmente una dintre forțele proaspete și promițătoare în zona muzicală ce se întinde de la turntablism, hip hop, glitch și până la ghetto funk și DnB sau breakbeat sau broken beats. Tânărul producător și adevărat entertainer a fost și este prezent pe parcursul anului în mai toată țara la diverse petreceri și festivaluri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X și a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce și K-Lu.

Actualmente focusat pe producție,pe Limun il puteti vedea alaturi de artisti precum Eli (mc) , Balan (mc) dar si alti artisti precum K-lu (dj), Sauce (dj) dar si altii ij special din zona de vest.