Daca nivelul tau este la primii pasi in lumea muzicii, trebuie sa te gandeste la toate elementele care fac parte din piesele tale. In primul rand instrumentalul pe care canti, deoarece ascultatorul tau va continua sa asculte piesa ta, doar daca se va simti bine pe sunetele negativului. Daca doresti un instrumental pe masura, ca ascultatorilor sa le faca placere sa te asculte, producatorul GKN iti ofera o gama de instrumentale la preturi foarte avantajoase.

In caz ca nu ai auzit de GKN, este un producator/MC din Lugoj care din pacate s-a gandit sa paraseaca aceasta lume a muzicii, dar cu ajutorul lui Danez (Sagrada Familia), totul a revenit la normal si iata-l ca azi va prezinta 10 instrumentale prin noi. GKN a mai produs si pentru: Danez, RimeZic, Big Tow, Synthia, Alexsay, Gogu, Rosh’k, Doze (Haotic Crew), Mario si multi alti artisti.

Mai jos iti oferim player-ul cu cele 10 instrumentale puse de GKN la vanzare. Daca te inspira un instrumental sau mai multe de aici, nu ramane decat sa contactezi mail-ul [email protected] sau YM: sony_gun.