Azi la RadioONMusic il avem ca invitat la un interviu pe Acelash, unul din membrii Raparta. Va las pe voi sa aflati mai jos mai multe informatii despre existenta lui. Nu uita sa dai un click pe titlu pentru a citi interviul. (continuare...)

Salut Acelash ! Mersi ca ai acceptat sa iti iau interviu. Ce mai faci ?

Acelash: M-am intors de la Iarmaroc Fest unde am prestat alaturi de Omu Gnom si ma pregatesc de o mica vacanta.

Sa ne intoarcem putin in „Paradis”. Care au fost efectele acestui videoclip si pe cine a marcat ?

Acelash: Avand in vedere faptul ca atat eu cat si Raparta a disparut o vreme din pesiajul asta, al rapului, piesa a fost primita foarte bine, in special de partea feminina. Acest lucru ma bucura, mai ales ca mesajul abordat este diferit de ceea ce se  intampla azi in muzica rap.

Multa lume te stie dupa muzica pe care o faci, dar cum e Acelash ca persoana ?

Acelash: Pozitiv, depresiv, lenes, incapatanat, iubeste natura, iesirile cu cortul, nu ii plac oamenii care intarzie, iubeste fotbalul, berea si muzica buna.

Cand te-ai apucat de hip hop ? Si ce inseamna pentru tine ?

Acelash: A fost undeva prin 2000 iar aceasta muzica ma salveaza de fiecare data cand imi e greu si tare mi-as dori sa o pot salva si eu pe ea…..azi in 2010 e un mod de relaxare si o mare placere sa scriu despre diferite chestii aparent banale dar care au un substrat consistent.La ce sa ne asteptam din partea ta in perdioada urmatoare ?

Acelash: Undeva la inceputul lui 2011, va aparea al doilea album solo iar in maxim 3 saptamani o prima piesa extrasa de pe acest album care cred ca va beneficia si de un clip cu buget „gen” zero. Piesa se  numeste „Zambeste”, si este in colaborare cu Kreuzet. Deasemenea voi merge la Ploiesti pe 11 iunie alaturi de Omu Gnom, unde vom canta din repertoriu Raparta , Acelash cat si de pe noul album al lui Gnomisor.Cu cine ai planuri de colaborare atat pentru partea de productie cat si pe partea de mc-ing.

Acelash: Pe partea de productie muzicala ca si la primul album colaborez cu Kreuzet, cat despre partea de MC, inca nu m-am hotarat.Un avantaj sau dezavantaj promovarea pieselor pe internet ?

Acelash: Pe mine ma intereseaza ca muzica mea sa ajunga la oameni, atat timp cat ajunge nu ma intereseaza cum. Asa ca, internetul mi se pare un avantaj, cel putin din punctul meu de vedere.


Crezi ca hip hop-ul romanesc mai continua sa se ridice ? Sau ii lipseste totusi ceva ?

Acelash: Ma consider un artist underground, nu sunt unul dintre cei ce apar la tv si care sunt implicati in acest business, asa ca nu ma pot pronunta.Pot spune doar ca sunt o droaie de trupe talentate in „sub” dar care nu prezinta interes pentru asa zisele caselor de discuri sau posturile fm.


Ce parere ai de noul stil adoptat de multi artisti, cu tot felul de efecte pe voce ?

Acelash: Majoritatea nu imi plac.


In incheiere, cateva cuvinte vizitatorilor RadioONMusic.ro si unde te poate gasi lumea ?

Acelash: Pace si intelegere in cuplu,familie, cerc de prieteni etc. Ascultati muzica buna si spuneti nu drogurilor iar daca doriti sa vb cu mine ma gasiti la userul de Facebook Acelash Costel.