Urban Groove, 2015

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005. De-a lungul sezoanelor, emisiunea a fost transmisă pe diferite posturi de televiziune, dar începând cu cel de-al patrulea sezon Urban Groove se va putea urmări momentan doar pe YouTube.

Urban Groove revine alături de voi după o mică pauză și în 2015, oferindu-vă cele mai interesante interviuri realizate alături de Brugner. Ținem cont de părerile voastre de pe contul nostru de Facebook și foarte mulți ne-au sugerat să realizăm un interviu alături de ALAN & KEPA. Zis și făcut, iar în episodul acesta aflați mai multe detalii despre cariera lor și planurile de viitor.

Totul începe prin anul 2006, când ALAN & KEPA a pun bazele studio-ului PacPac și încep peste 2 ani de zile să înregitreze peste 150 de piese solo, dar și împreună. În 2011 cei doi artiști încep să lucreze la albumul ”TABU”. Anul 2012 începe cu videoclipurile ”O Ultimă speranță” alături de DOC și ”Atac cerebral” cu Chimie și DJ Undoo, acestea fiind de pe același album ”TABU”. În același an apare videoclipul piesei ”Sar cățele” ce depășește 2 milioane de vizualizări pe YouTube. În septembrie, ALAN & KEPA lansează ”TABU”. 2013 vine alături de ”Gagici grămadă”, care de asemenea primește un feedback pozitiv, ca mai apoi să fie lansată piesă ”Bolnav cu muzica”, ”Cum ajung acasă”, ”Nimeni nu te scapă”, ”9Zeci”.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube Urban Groove și veți fi primii care urmăresc emisiunea Urban Groove. Pe viitor, datorită abonării voastre, veți vedea Urban Groove mai repede cu o oră, înainte ca aceasta să fie publicată în mediul online. Mulțumim pentru că ne urmăriți!