Astazi o sa va prezint primul meu interviu pe RadioONMusic.ro si anume cel cu C.I.A.. Citindu-l veti afla cateva detalii in plus despre activitatea celor trei artisti Rashid, Byga, respectiv Phila.

In 2008, C.I.A. au fost nominalizati la categoria „Best Hip Hop„, la Romanian Music Awards, iar in 2010, au lansat piesa „Ba esti nebun”, care dupa cum foarte bine stiti, a facut „ravagii”, in online-ul romanesc. C.I.A. nu s-a oprit aici, iar in luna mai au lansat albumul „7 Gloante”, material despre care v-am scris pe site-ul nostru. Asadar, hai sa trecem la subiect.

Ruxi: Sa incepem cu piesa „Unde e ea„, care pe youtube a strans peste 1 milion de vizualizari, la fel ca videoclipul. Dar chiar daca feedback-ul a fost prea incantator, videoclipul nu apare la TV, de ce?

C.I.A.: Din cate stim piesa a intrat pe music channel, nu in heavy rotation, dar a intrat, oricum clipul si-a atins scopul, suntem multumiti de ce a iesit .

Ruxi: Single-ul este extras de pe albumul vostru „Universal„, ce sta sa apara in curand. Care este luna anului 2012, in care veti lansa materialul?

C.I.A.: Am minti daca am spune o data de lansare, vrem ca „Universal” sa fie un album complex, iar asta cere timp, oricum publicul nostru a primit o „doza” din partea noastra prin advance-ul „7 Gloante„.

Ruxi: In cate track-uri este prezentat albumul?

C.I.A.: Nu putem spune un numar exact de track-uri, pentru ca materialul nu e definitivat, cu siguranta va avea peste 10 trackuri .

Ruxi: Cu ce artisti ati ales sa colaborati pe material? Iar in spatele productiei cine va sta?

C.I.A.: Noi realizam colaborarile in functie de piese, nu facem piese in functie de colaborari, in concluzie nu stim exact ce artisti vor aparea pe material. Productia va fi in mare parte C.I.A., dar cu siguranta vor fi si productii de la oameni care fac treaba buna si cu care ne place sa interactionam.

Ruxi: Aveti in vedere si realizarea altor videoclipuri la piesele de pe „Universal” ?

C.I.A.: Vor fi cu siguranta.

Ruxi: Sa vorbim si despre numele „Universal”, ce semnificatie are?

C.I.A.: E simplu, noi facem muzica, muzica e limbajul universal, iar albumul asta va fi in primul rand muzica, deci „Universal”.

Ruxi: In randul ascultatorilor vostri, sunt cativa curiosi care vor sa stie de la ce vin numele voastre: Rashid, Byga, respectiv Phila.

C.I.A.: Credem ca cel mai simplu ar fi sa le percepeti ca nume proprii.

Ruxi: Ce nu lipseste din playlist-ul vostru ?

C.I.A.: Muzica :))…sunt prea multi artisti care ne plac ca sa ne oprim la cativa, ar fi nedrept.

Ruxi: Va multumesc pentru acordarea acestui interviu pentru RadioONMusic.ro. Un ultim mesaj pentru ascultatorii vostri si vizitatorii site-ului.

C.I.A.: Ascultati muzica de calitate!