Urban Groove

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005. De-a lungul sezoanelor, emisiunea a fost transmisă pe diferite post-uri de televiziune, dar începând cu cel de-al patrulea sezon Urban Groove se va putea urmări momentan doar pe YouTube. Emisiunea nu va avea o frecvență stabilă, interviurile fiind realizate cel târziu la două săptămâni.

Cea de a doua emisiune Urban Groove îi are ca invitați pe DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, într-un singur cuvânt C.T.C., cu care Brugner a vorbit mai multe detalii despre ultimul videoclip lansat de Vlad Dobrescu la piesa ”Globul de cristal”, dar și despre viitoarele proiecte ce urmează să fie lansate pe parcursul acestui an.

Ca un scurt istoric, C.T.C. avea să fie înființată în anul 1990, ca mai apoi 2000 să fie anul în care apare primul label independent din sfera hip hop-ului românesc, Facem Records. În august, 2005 se lansează primul album ce se intitulează ”Dificultăți Tehnice”, acesta fiind vândut în peste 10.000 de unități, mesajul trupei prin acest material fiind foarte apreciat de fani. După câțiva ani, DOC lansează primul său album ”Scăpat de sub control” care readuce C.T.C. în prim plan muzical, iar peste 2 ani apare și cel de-al doilea album a artistului intitulat ”Lucrare de control”. Pentru Deliric, primul album vine în 2011, când lansează ”Inspecția Tehnică Periodică”, acesta fiind foarte apreciat de fanii acestuia, primit un feedback pozitiv din punct de vedere al vânzărilor. Respectând ordinea cronologică a evenimentelor, 2013 vine alături de primul album semnat Vlad Dobrescu, care lansează ”În Sfârșit”, material ce a fost numit de multe voci, ca fiind albumul anului. Pe lângă aceste albume, artiștii au mai lansat diferite materiale cum ar fi ”Repcapitulare”, ”Trailer” sau ”Delicatese”.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube www.youtube.com/user/unicstudio și veți fi primii care urmăresc emisiunea Urban Groove. Pe viitor, datorită abonării voastre, veți vedea Urban Groove mai repede cu o oră, înainte ca aceasta să fie publicată în mediul online. Mulțumim pentru că ne urmăriți!

Partea I

Partea II