Urban Groove

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005. De-a lungul sezoanelor, emisiunea a fost transmisă pe diferite posturi de televiziune, dar începând cu cel de-al patrulea sezon Urban Groove se va putea urmări momentan doar pe YouTube. Emisiunea nu va avea o frecvență stabilă, interviurile fiind realizate cel târziu la două săptămâni.

Urban Groove revine alături de voi cu o nouă emisiune unde l-am avut ca invitat pe Cabron. Alături de invitatul nostru am vorbit mai multe detalii despre subiecte interesante privind hip hop-ul românesc printre care discuțiile care apar despre artiștii ce colaborează cu cei din mainstream, dar și despre cariera sa.

Totul începe în anul 1999 când Cabron înființează alături de Shoby trupa Codu Penal, lansând alături de acesta 3 albume. Câțiva ani mai târziu, mai exact în 2005 artistul produce (împreună cu Shoby) compilația ”Hip Hop Greu de Difuzat”, material dedicat lui Sișu Tudor care este închis la acea vreme. În anul 2007 Cabron o ia pe alt drum și părăsește trupa Codu Penal, ca mai apoi să lanseze albumul ”Prin ochii mei” ce nu a mai dorit să apară, dar a fost oferit spre descărcare gratuit datorita cerințelor. Anul 2009 vine cu intrarea sa în echipa HaHaHa Production unde este și astăzi.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube www.youtube.com/user/unicstudio și veți fi primii care urmăresc emisiunea Urban Groove. Pe viitor, datorită abonării voastre, veți vedea Urban Groove mai repede cu o oră, înainte ca aceasta să fie publicată în mediul online. Mulțumim pentru că ne urmăriți!